EcoMoto 930×122

detașamentul de pompieri mioveni

Argeș. Eveniment deosebit la Mioveni!

Update, ora 12.03

Așa arată noua clădire dată în folosință Detașamentului de Pompieri Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Update, ora 12.00

Video – Discursul președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă ⬇️

Update, ora 11.58

Am început în 2002. Le mulțumesc celor patru comandanți care au fost până acum, le mulțumesc tuturor militarilor care în această perioadă au activat în această subunitate, pentru că zona Mioveni, împreună cu comunele limitrofe, este polul cel mai important industrial din punctul meu de vedere.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Nu trebuie uitat că avem platforma Dacia, platforma ICN, PCN, platforma Delta, agenții economici din Mioveni și din comunele limitrofe.

Dar cel mai important este omul, resursa umană, persoanele fizice din Argeș, din Mioveni. (…) Am făcut cu membrii Consiliului Local, cu echipa mea de la primărie, tot ce este necesar ca dumneavoastră să nu vă lipsească ceva. (…)”, a declarat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Vezi video cu discursul complet ⬇️

Update, ora 11.44

Alin Berevoescu, inspectorul șef al ISU Argeș, a susținut un discurs în deschiderea ceremoniei.

Pentru noi, pompierii argeșeni, dar și pentru comunitatea în slujba căreia ne aflăm, inaugurarea noii clătiri a Detașamentului de Pompieri Mioveni reprezintă un moment de însemnătate deosebită.

Operaționalizarea acestei construcții este dovada unei excelente colaborări cu autoritățile publice locale care au răspuns necondiționat la necesitatea asigurării celor mai bune condiții pentru adăpostirea autospecialelor și cazarea personalului de intervenție, deoarece dezvoltarea economică accentuată din această zonă ne obligă pe noi toți să avem tehnica necesară și cadre pentru a gestiona operativ situațiile de urgență apărute. (…)”, a transmis șeful ISU Argeș.

Vezi video cu discursul complet ⬇️

Știrea inițială, ora 11.32

În aceste momente, la Mioveni are loc ceremonialul militar și religios de inaugurare și dare în folosință a noii clădiri a Detașamentului de Pompieri Mioveni.

Sediu se află pe strada Decembrie 89, Nr. 1, a orașului.

La eveniment sunt prezente oficialități din cadrul structurilor ierarhic superioare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, precum și de la nivel județean și local: primarul orașului Mioveni – Ion Georgescu și președintele Consiliului Județean Argeș – Ion Mînzînă.

De asemenea, la festivitate participă și inspectorii șefi ai Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele apropiate.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90