930 x122 grota rece

cristian gentea

Pitești: Gentea, reacție după revolta medicului de la „Județean”

Și edilul Piteștiului, Cristian Gentea, a reacționat public ca urmare a acuzațiilor aduse de medicul Andrei Gaitan conducerii Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Primarul a afirmat că municipalitatea a acordat la cerere locuințe de serviciu medicilor, printr-un protocol pe care îl are cu spitalul.

Reamintim că, joi, 7 iulie, Andrei Gaitan, medic specialist ORL în cardul Spitalului Județean de Urgență Pitești, a povestit într-o postare pe Facebook despre calvarul prin care trece și sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a profesa, acuzând conducerea SJUP de management defectuos și tratament preferențial.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Medicul era revoltat de faptul că, după 5 ani de când lucrează în unitatea medicală, nu i s-a oferit o locuință de serviciu, acestea fiind date doar ”cui trebuie”. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență!

Situația neplăcută în care se află din motive pe care nu le cunosc în amănunt, doctorul Andrei Găitan, a fost în atenția mea, imediat după ce am aflat-o!

Ieri, puțin după ora 16 am vorbit cu medicul, o poate confirma!

Municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu, la solicitare!

8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.

Îmi pare rău că a devenit “virală” pe facebook o asemenea postare în care se induce opinia că primăria este, în parte, vinovată în acest caz!

Să rezum: avem date locuințe de serviciu, suntem preocupați și implicați corect și permanent în nevoile Piteștiului!”, a scris Cristian Gentea, în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Edilul a publicat și o fotografie ca dovadă a celor spuse.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    Bine ca ati postat adresele unor doctori🤦‍♂️

  • Puscasu spune:

    Directorul de spital este din același partid că și tine. Voi sunteți prieteni și de pahar, care și vă interesează numai persoanele agreate de partid. De ce nu demisionezi directorul? Îți dau eu răspuns, e de partea ta, politică. Sunteti o caracatița care vă vedeți interesele.

  • Gabriel spune:

    Explică de ce făcea naveta! Daca luni mai ai același manager la spitalul județean înseamnă că ești un excroc!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90