EcoMoto 930×122

masina

Pitești. I-a distrus mașina în parcarea Kaufland, după o ceartă

Pitești. I-a distrus mașina în parcarea Kaufland, după o ceartă

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din Pitești.

„Din cercetări, s-a constatat că, în ziua de 25 ianuarie, bărbatul ar fi zgâriat pelicula de vopsea de pe portiera dreapta față, portiera stânga față, portiera stânga spate și capota portbagajului unui autoturism, care se afla în incinta unei parcări a unui supermarket.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.300 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca acesta să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

Conform informațiilor noastre, totul s-ar fi petrecut în parcarea Kaufland Craiovei. Proprietarul autoturismul și bărbatul reținut ar fi vecini și ar fi avut o ceartă înainte de incident.

Foto: portalsm.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90