NOR CURIER 930X122

incendiu

Pitești. Imagini apocaliptice! ,,La butoaie”, în flăcări, oameni în pericol!

Pitești. Imagini apocaliptice! ,,La butoaie”, în flăcări, oameni în pericol!

Citiți și: Urgență, acum! Flăcările au cuprins o vilă în Pitești

Din cauza incendiului violent manifestat la terasa localului a fost nevoie de intervenția a cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă.

 

Citiți și: Pitești. Imagini dramatice. Un suflet salvat din incendiu de pompieri!

S-au autoevacuat din incinta restaurantului 40 de persoane, iar pompierii au evacuat de urgență aproximativ 39 de persoane din cele două blocuri învecinate.

 

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș transmite:

,,La fața locului, pompierii intervin cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

Pitești. Imagini apocaliptice! ,,La butoaie”, în flăcări, oameni în pericol!

 

40 de persoane s-au autoevacuat din incinta operatorului economic, iar pompierii au evacuat aproximativ 39 de persoane din cele două blocuri învecinate.

Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o persoană care locuiește în apropiere de locul în care a izbucnit incendiul și a suferit un atac  de panică.”

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) AICI.

Și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3