930 x122 grota rece

incendiu

Pitești. Imagini EXCLUSIVE. Cum arată Restaurantul ”La Butoaie” după incendiul devastator

Pitești. Imagini EXCLUSIVE. Cum arată Restaurantul ”La Butoaie” după incendiul devastator

Citiți și: Pitești. Imagini dramatice. Un suflet salvat din incendiu de pompieri!

Update, ora 21.40

ISU Argeș transmite:

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

”Nu mai sunt probleme deosebite, pompierii continuă să acționeze pentru stingerea completă a incendiului.

Flăcările au ajuns și în interiorul clădirii, iar elemente din acoperiș și grinzi din lemn s-au prăbușit în interior, însă nu au fost persoane suprinse de dărâmături.

Este o intervenție grea și de lungă durată lucrându-se continuu pentru îndepărtarea efectelor incendiului, concomitent cu protejarea blocurilor din imediata apropiere și a altor construcții la care exista pericol de propagare, iar până în acest moment acestea au fost salvate.

Pe timpul misiunii, unul dintre colegii noștri a simțit o durere puternică în zona genuchiului și a fost transportat la spital conștient și stabil hemodinamic pentru investigații medicale amănunțite.

La fața locului, pentru asigurarea zonei și fluidizarea traficului au sosit echipaje de poliție, poliție locală și ale jandarmeriei.
De asemenea, primăria municipiului Pitești a deplasat în zonă un autocamion cu cisternă pentru a sprijini nevoia de apă pentru stingerea incendiului.

La intervenție au participat nouă autospeciale pentru stingerea incendiilor, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, două autospecialele de intervenție și salvare de la înălțime și două autospeciale de primă intervenție și comandă ale ISU Argeș, încadrate cu 49 de pompieri, sub coordonarea domnului împuternicit prim adjunct al inspectorului șef, colonel Dică Alin.

La fața locului au fost prezenți și prefectul județului Argeș, domnul Radu Valeriu Perianu, precum și primarul municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea.

 

Intervenția este în dinamică, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare.”

 

Exclusiv! Pitești. Arde restaurantul La Butoaie

Update:

Incendiul se manifestă cu o mare degajare de fum:

 

Știrea inițială: Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu puțin timp la restaurantul La Butoaie de pe strada Crinului din Pitești.

Exclusiv! Pitești. Arde restaurantul La Butoaie

Din câte se pare, potrivit unor informații deocamdată neconfirmate oficial, ar fi afectată terasa localului:

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite că incendiul ar fi la panourile fotovoltaice ale acoperișului. Flăcările s-au extins pe o suprafață de circa 200 de mp.

 

Conform sursei citate, nu au fost identificate victime.

Persoanele care se aflau în local (posibil atât angajați, cât și clienți) s-au autoevacuat.

Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești, Mioveni și Bradu cu un total de patru autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90