EcoMoto 930×122

regina maria

Pitești. Inaugurare la Clinica Regina Maria

Pitești. Inaugurare la Clinica Regina Maria

Citiți și: Pitești. Schimbare majoră la o cunoscută clinică din oraș

Astăzi, 09 noiembrie 2023, Rețeaua de sănătate Regina Maria inaugurează Clinica și Centrul de Imagistică Regina Mari în zona de Nord a Piteștiului!

Acest lucru a fost posibil prin achiziționarea Clinicii de Radiologie și Imagistică DioMedical, pe care rețeaua a integrat-o în noua locație.

Citiți și: S-a vândut Muntenia Hospital!

,,Deschiderea Clinicii și Centrului de Imagistică Regina Maria Nord reprezintă un moment important în evoluția noastră și în misiunea noastră de a oferi pacienților servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Suntem dedicați continuării dezvoltării noastre și furnizării de soluții medicale de excepție pentru comunitatea din Pitești.

Investiția în dotarea cu aparatură performantă a acestei clinici a însumat aproximativ 3 milioane de euro, subliniind angajamentul nostru de a utiliza cele mai moderne echipamente și tehnologii pentru diagnosticare și tratament.”, a declarat Dragoș Comănescu, Medic Specialist Radiologie și Imagistică Medicală, Director Business Unit Imaging în cadrul Regina Maria.

Pitești. Inaugurare la Clinica Regina Maria

Clinica Regina Maria Nord oferă o gamă largă de specialități medicale, inclusiv Radiologie-Imagistică Medicală, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Ortopedie și Urologie.

Clinica dispune de o echipă de medici cu experiență, pregătită să ofere cele mai bune soluții pentru sănătatea pacienților.

Pacienții piteșteni vor beneficia de servicii de înaltă calitate, cu echipamente Siemens de ultimă generație, configurate cu software de inteligență artificială.

Clinica dispune de 7 cabinete, un punct de recoltare și 17 specialități medicale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3