930×122 CAPRA 5

intervenții

Pitești. Încă o premieră națională la Spitalul Județean de Urgență

Încă o premieră la nivel național pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești!

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Sâmbătă, 29 aprilie, doi pacienți vor beneficia de o procedură (ablație cu radiofrecvență) în urma căreia le vor fi extirpați nodulii tiroidieni.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității medicale, Crisitna Cazacu, intervențiile chirurgicale, în premieră pentru spitalele de stat din România, vor fi urmate de o alta, care se efectuează pe plan național doar la Pitești, la Spitalul Județean.

Unei paciente îi va fi extirpată glanda tiroidă prin cavitatea bucală, fără incizii la nivel cervical. În aceeași zi, va avea loc și o a patra intervenție, tiroidectomie totală, în manieră clasică, însă realizată printr-o tehnică minim invazivă.

Alături de medicul chirurg Sandu Ionuț, echipa operatorie va fi formată din dr. Olariu Dan, coordonatorul Blocului Operator, și chirurgul Bidivenciu Daniel, anestezia fiind asigurată de unul dintre medicii din cadrul Secției ATI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3