EcoMoto 930×122

carrefour

Pitești. Incendiu în parcarea Supernova/Carrefour

Alertă ISU Argeș: Incendiu în Parcarea Supernova Pitești

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a raportat recent despre izbucnirea unui incendiu în parcarea supermarketului Supernova din municipiul Pitești. Focul a cuprins un autoturism parcat în zonă.

Echipele de intervenție ale ISU Argeș s-au mobilizat imediat, trimițând la fața locului o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Eforturile se concentrează pe localizarea și lichidarea focului cât mai rapid și eficient posibil.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Fără victime raportate

Până în acest moment, nu au fost raportate victime. Salvatorii acționează cu maximă precauție pentru a preveni răspândirea focului și pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor din apropierea locului incidentului.

Cauza incendiului în curs de investigare

Cauza exactă a incendiului este încă necunoscută și va fi determinată în urma unei investigații amănunțite. ISU Argeș va continua să monitorizeze situația și să intervină până la eliminarea completă a oricărui pericol.

 

 

Pitești. Incendiu în parcarea Supernova/Carrefour

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3