Eurial 930 x 122

centru

Pitești. Incendiu într-o vilă: „S-a auzit bubuitură!”

Pitești. Arde o casă aproape de Centrul orașului, acum!

Citiți și: Accident pe DN 65, lângă Pitești: ultimele date

 

Update 1: ISU Argeș confirmă informația și transmite:

Citiți și: E prăpăd! Incendiu puternic lângă Pitești

„Incendiu produs la un imobil de tipul P+1+M de pe strada Vasile Lupu din municipiul Pitești.

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă la nivelul mansardei.

Se lucrează pentru pătrunderea în spațiul în care are loc incendiul.

 

Update 2

S-a pătruns în mansardă și se acționează pentru efectuarea misiunilor de căutare-salvare, de stingere a incendiului și de evacuare a fumului.

Până în acest moment nu au fost identificate persoane rănite.„

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit astăzi la o casă situată pe strada Vasile Lupu din Pitești.

Martorii de la fața locului susțin că, în timpul incendiului, s-a auzit și o explozie puternică, ceea ce a amplificat gravitatea situației.

Echipajele de pompieri au fost mobilizate rapid și au ajuns la locul incidentului. Aceștia se luptă cu flăcările care au cuprins locuința.

 

Există suspiciuni că în casă ar fi fost surprinse persoane, dar până în acest moment, autoritățile nu au oferit detalii clare despre eventuale victime.

Echipajele de salvare continuă să acționeze pentru a controla incendiul și pentru a verifica dacă există persoane blocate în interior.

 

Zona a fost închisă de autorități pentru a permite intervenția în siguranță a pompierilor și a echipelor de prim ajutor.

Cauzele exacte ale incendiului și exploziei sunt încă necunoscute, însă o anchetă este deja în curs pentru a stabili ce anume a declanșat tragedia.

Pitești. Arde o casă aproape de Centrul orașului, acum!

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3