New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Pitești: Incendiu la un bloc din Exercițiu!

Update, ora 10.22: În interiorul locuinței nu se aflau persoane la momentul izbucnirii incendiului, acesta manifestându-se doar în balcon.

Citiți și: Argeș. Arde o locuință, acum!

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Flăcările au fost oprite din propagarea la întregul apartament de către pompieri, fiind afecte obiectele de mobilier, câteva cutii din carton cu scule, elemente ale centralei termice și tâmplăria balconului.

Citiți și: Argeș. O locuință arde ACUM!

Nu au fost victime și nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la nivelul unui conductor electric.

Știrea inițială, ora 08.17

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în cartierul Exercițiu din municipiul Pitești, pe strada Alexandru D. Xenopol.

 

Potrivit primelor informații, incendiul s-a produs la un apartament situat la parterul unui bloc.

 

La fața locului sunt pompierii de Detașamentul Pitești pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie.

 

Nu au fost identificate victime. Se lucrează pentru lichidarea incendiului și evacuarea fumului de pe casa scării blocului. Până în acest moment nu s-a impus evacuarea locatarilor.”, transmite ISU Argeș.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Donaris 570×90