930 x122 grota rece

incendiu

Pitești. Incendiu violent în această noapte! Le-a luat foc casa

Update, 9 decembrie, ora 08.19, ISU Argeș transmite:

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

În urma evenimentului au ars o anexă gospodărească pe o suprafață de circa 40 mp aproximativ 10 mp din acoperișul și izolația peretelui unei bucătării de vară și circa 8 ml de gard. Totodată, au fost degradate un generator electric și o mașină de tuns iarba.

În urma evenimentului o persoană de sex feminin, în vârstă de 67 de ani, a suferit un atac de panică, fiind asistată de către paramedicii SMURD.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost conductor, cablu electric defect sau cu izolația deteriorată.

Știrea inițială, 9 decembrie, ora 01.25: Pitești. Incendiu violent în această noapte! Le-a luat foc casa.

În această noapte, pompierii piteșteni au fost solicitați prin serviciul unic de urgență – 112, să intervină pe strada Balotești din municipiul Pitești pentru stingerea unui incendiu.

Flăcări uriașe au cuprins casa unei familii de pe strada sus amintită, o dependență și un depozit de lemne.

Cel mai probabil depozitul cu materialul lemnos fiind folosit pentru centrala pe lemne, în zona nefiind gaze la toate gospodăriile.

Au intervenit pompierii din Pitești cu trei autospeciale pentru lichidarea incendiului, totodată au fost prezenți și medicii de la SMURD pentru acordarea de prim ajutor, în cazuri grave medicale și o autospecială de la Poliția Pitești cu agenți pentru orice eventualitate.

Din fericire nu au fost victime, doar pagube materiale însemnate, incendiul fiind lichidat.

Oamenii din zona respectivă spunând că, salvatorii din Pitești au venit foarte repede si datorită acestui aspect, lucrurile nu au scăpat de sub control.

Iată imaginile de la fața locuiui:

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3