Donaris 930 x 122

om căzut pe stradă

Pitești: Incident șocant! Zăcea aproape inconștient pe stradă

Pitești: Incident șocant! Zăcea aproape inconștient pe stradă.

Citiți și: Șoferii care au ocolit bărbatul căzut în stradă riscă să ajungă la închisoare!

Incident șocant, în această seară, în municipiul Pitești. Un bărbat zăcea aproape inconștient pe o stradă din Războieni.

Acesta a fost depistat de polițiștii locali.

La fața locului a intervenit de urgență o ambulanță. Medicii i-au acordat primul ajutor bărbatului, care acuza dureri mari în piept.

În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital.

Incident șocant! Zăcea aproape inconștient pe stradă

„În această seara, mai precis in jurul orelor 18:40, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție au depistat o persoană căzută pe carosabil. Aceasta se afla în stare de semi- inconștiență, la intrarea în cartierul Războieni.

Polițiștii locali au încercat să vorbească cu persoana în cauză și au aflat că se numește B.G., are 53 de ani , are dureri mari în piept și din această cauză nu se poate deplasa.

Polițiștii locali au anunțat imediat Serviciul de Ambulanță care a sosit în scurt timp pentru acordarea primului ajutor și transportarea acestuia la Spitalul Județean, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90