Donaris 930 x 122

talharie

Pitești: L-a bătut în plină stradă și i-a furat banii

În ziua de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 52 de ani, domiciliat în comuna Ulmi, județul Giurgiu, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență pe un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, de o borsetă ce conținea 400 de lei și alte bunuri.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90