SMART KIDS 930X122

talharie

Pitești: L-a bătut în plină stradă și i-a furat banii

În ziua de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 52 de ani, domiciliat în comuna Ulmi, județul Giurgiu, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești: La 17 ani a ajuns în arest! A bătut un minor ca să facă rost de bani

Potrivit aceleiași surse, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență pe un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, de o borsetă ce conținea 400 de lei și alte bunuri.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

Citiți și: O femeie a străzii a bătut un copil de 11 ani pentru a-i fura banii

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3