930×122 POSADA 5

Bărbat reținut

Pitești: L-a bătut pentru a-i fura telefonul

Un bărbat de 26 de ani, din Curtea de Argeș, a fost reținut de polițiști după ce a bătut un alt bărbat pentru a-i fura telefonul mobil.

Citiți și: Pericol de moarte în Pitești. Tâlhar la 20 de ani l-a amenințat cu cuțitul

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00.

În ziua de duminică, 12 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești: Tânăr reținut! Întâi a cerut, apoi a furat

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, ar fi manifestat acte de violență asupra unui alt bărbat, cu scopul de a-i sustrage un telefon mobil.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, care au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, conducându-l la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3