930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Pitești: L-a bătut pentru a-i fura telefonul

Un bărbat de 26 de ani, din Curtea de Argeș, a fost reținut de polițiști după ce a bătut un alt bărbat pentru a-i fura telefonul mobil.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00.

În ziua de duminică, 12 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, ar fi manifestat acte de violență asupra unui alt bărbat, cu scopul de a-i sustrage un telefon mobil.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, care au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, conducându-l la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3