EcoMoto 930×122

talharie

Pitești: La 17 ani a ajuns în arest! A bătut un minor ca să facă rost de bani

În noaptea de 31 iulie spre 01 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut un tânăr de 17 ani, din Pitești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 31 iulie spre 01 august a.c., în jurul orei 00:00, cel în cauză, i-ar fi sustras, folosind acte de violență, o brățară unui tânăr de 17 ani, în timp ce se aflau într-un loc public din Pitești.

Ulterior, împreună cu un bărbat de 25 de ani, din Mărăcineni, ar fi amanetat bijuteria și ar fi împărțit banii.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

Cei în cauză au fost depistați, la scurt timp după comiterea faptelor, de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

După administrarea probatoriului, tânărul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: InfoOradea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90