930 x122 grota rece

alexandru goleșteanu

Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

În luna mai a acestui an, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești va ajunge o echipă de medici din străinătate.

Este vorba despre doi profesori germani neurochirugi. Specialiștii vor veni la inițiativa cunoscutului medic Alexandru Goleșteanu.

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

Neurochirugul de la Spitalul Județean a fost sprijinit în acest demers de conducerea unității medicale și de Consiliul Județean Argeș.

„Am bucuria să vă anunț că, în perioada 22 -26 mai, o echipă formată din 2 profesori germani neurochirurgi cu care reușesc să mă înțeleg exemplar de vreo 13 ani (prima practică în calitate de student, urmând o perioadă de rezidențiat), la invitatia mea și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a conducerii Spitalul Județean de Urgență Pitești ne va vizita cu dorința reciprocă de a colabora în viitor.

Până acum am fost susținut de către cei de la Klinikum Fulda, inclusiv anul acesta, cu anumite cursuri  – unele chiar gratis”, a anunțat cadrul medical.

La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

Foto principal: Arhivă

Foto interior: Facebook

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3