EcoMoto 930×122

Deschidere LIDL

Pitești: „Nebunie” la periferie! S-a deschis noul Supermarket LIDL

Pitești: „Nebunie” la periferie! S-a deschis noul Supermarket LIDL.

Citiți și: Pitești. Mușchi file expirat de 9 zile, încă la vânzare în Lidl

 

Citiți și: Exclusiv ePitești. Marea deschidere LIDL! Imagini de senzație cu noul magazin

 

 

Lumea, lume, veniți să vedeți „minunea”. Și au venit! Sute de piteșteni au luat cu asalt, în această dimineață, noul supermarket LIDL inaugurat la periferia municipiului, pe Calea Drăgășani – cartier Trivale.

Programul de funcţionare al magazinului (FOTO)

 

 

Astăzi, aşa cum se întâmplă de obicei la inaugurările marilor magazine – oamenii, fără un obiectiv bine definit, au aruncat în coșuri te miri ce, socotind totul după mega promoțiile afișate la raft.

 

 

Parcarea a fost arhiplină, deși pe panoul electronic ți se sugera că ar fi peste 200 de locuri libere.

Ei bine, la ora reportajului, nu am găsit niciun loc și am fost îndemnat de polițiștii locali care monitorizau zona să caut parcare undeva mai departe.

 

 

 

La inaugurare unii clienți s-au ales și cu procese verbale pentru staționare sau oprire neregulamentară.

 

 

Dar, ce mai contează? S-au scos pe cealaltă parte, cu promoțiile.

Alături de LIDL Trivale, mai vând în zonă Profi și Penny. Trei supermarket-uri unul lângă altul, pe o distanţă de câteva sute de metri.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Lavraru ganriela spune:

    Aceste supermaket -uri inutile pe circa 500m , noi cetatenii care stam in zona suntem sufocati de aglomeratie ,benzi destinate circulatiei ptr autoturisme blocata si nu stim ce se va intampla camd se va deschide si spalatoria auto , ne intrbam cum s au dat acese autorizatii de construire? Organele abilitate trebui sa ia masurile necesare. Spalatorie auto intre case , centru destinat copiilor si asa batuti de soarta. Noi cetatenii vom face sesizari acolo unde oameni ai legii isi fac datoria

  • Adriana spune:

    „S-au scos”- ce exprimare adecvată unui jurnalist/stiri!!😅
    Oare așa mari au fost reducerile/promotiile încât să compenseze vreo amendă??

  • Sorin spune:

    e simplu indicatoare parcare stationare sau oprire interzisa la fel si care parcheaza pe trotuar etc chiar si ridicarea e ok poate se ia in calcul si un semafor … da ce nimeni vrea bani din amenzi la buget

  • Mariana spune:

    Auzi Lavraru ganriela sau cum te cheamă ca nici nu știi scrii corect, ai numai greșeli gramaticale. Nici nu mai e centru de copii acolo, informeaza-te mai bine. Si daca ar fi, care e problema ta?
    E foarte bun magazinul Lidl, de ce sa mergem în Gavana sau în alta cartier.

  • alex spune:

    dacă e la fel ca și angajații din lidl din pasarelă stefaneștii noi lidll care pleaca cu produsele din patiserie acasa și produsele din lidl ce le baga pe pierdere…sunt buni…sa nu mai zic că sunt extrem de răutacioși și îsi bate joc de noii angajați ..niste paraziti ce traiesc de pe spatele nostru

  • Ioan spune:

    MARIANO,
    „râde ciob de oala sparta”, tu mai bine mergi in ALTA cartier, ca pufuleti se gasec la toate chioscurile…femeia de care vorbesti are mare dreptate – probabil merge si se intoarce de la munca, intru-un oras care sufoca pe zi ce trece, in care se pare ca nimeni nu este capabil sa gaseasca solutii de decongestionare a traficului, ci dimpotriva…
    Astept sa vad ca se vor ridica masini parcate pe banda 1, banda destinata circulatiei si nu parcarii !

  • Mariana spune:

    Ioan , succes, așteaptă!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90