930×122 CAPRA 5

politia arges

Pitești. Noapte nebună: Tânăr „intoxicat” la volan, prins cu droguri și însoțit de puștoaice

Pitești. Noapte nebună: Tânăr „intoxicat” la volan, prins cu droguri și însoțit de puștoaice

Citiți și: News Alert: Accident în lanț pe Calea București din Pitești

Intervenție de rutină cu descoperiri neașteptate

Surse ePitești.ro ne informează că, în noaptea trecută, în jurul orei 1, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zona Dedeman, polițiștii Secției 2 din cartierul Gavana, Pitești, au oprit pentru control de rutină un tânăr, născut în 1993 și rezident în cartierul Trivale, originar din județul Dolj.

Acesta se afla în mașină împreună cu alte două tinere la momentul controlului.

Citiți și: Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

Suspiciuni și percheziții

Comportamentul tânărului a trezit suspiciuni polițiștilor, care au decis să acționeze pe baza instinctului lor.

În ciuda negărilor inițiale ale tânărului despre consumul de substanțe ilegale sau alcool, polițiștii au procedat la o percheziție corporală și a autoturismului. Aceasta s-a soldat cu descoperirea drogurilor în cotiera mașinii.

Rezultate pozitive la Testele de Droguri

Tânărul a fost imediat transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice. Rezultatele analizelor au indicat prezența a două substanțe interzise în organismul său.

Urmări legale și proceduri la Secția de Poliție

Ulterior, tânărul a fost dus la secția de poliție pentru întocmirea actelor necesare în legătură cu infracțiunile comise. Acest caz subliniază atenția sporită și profesionalismul polițiștilor de la Secția 2 din cartierul Gavana, care au acționat prompt și eficient.

Mesajul clar transmis de autorități

Această intervenție reamintește importanța respectării legii și riscurile asociate consumului de substanțe interzise. Poliția continuă să fie vigilentă și dedicată protejării comunității, demonstrând că niciun act ilegal nu rămâne nepedepsit.

Evenimentul de azi noapte reprezintă un exemplu clar al eficienței forțelor de ordine în detectarea și combaterea activităților ilegale.

Noapte nebună în oraș: Tânăr „intoxicat” la volan, prins cu droguri și însoțit de puștoaice

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA