Donaris 930 x 122

circulatie

Pitești. Noi decizii ale Comisiei de circulație

Pitești. Noi decizii ale Comisiei de circulație

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În municipiul Pitești au fost implementate noi măsuri în urma deciziilor luate în cadrul Comisiei de sistematizare a circulației, transmite Primăria.

Astfel:

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

1.Începând de astăzi, 08.03.2023, Primăria Municipiului Piteşti a pus  în  funcţiune,  pe galben intermitent, un  semafor cu buton, la trecere pietoni strada Târgu din Vale – strada Dimitrie Cantemir, cartier Tudor Vladimirescu.

Din data de 09.03.2023, după ora 09:00, va avea regim normal de funcţionare, pietonul apăsând butonul de cerere şi apoi asteptând secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare.

Montarea acestui semafor  vizează o mai bună siguranţă a persoanelor aflate în tranzit sau care locuiesc / îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Acţiunea a fost efectuată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației, din data de 18.08.2022.

2.Pentru facilitarea accesului la proprietățile situate pe Calea Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal – partea dreaptă – sensul de urcare, Primăria Municipiului Piteşti a decis suplimentarea cu încă un limitator de viteză, montarea de indicatoare de circulație de restricție a tonajului la 3,5 tone pe breteaua respectivă și amplasarea de indicatoare cu semnificatia „Oprirea interzisă”, cu adițional de „ridicare autovehicule”, pe banda de accelerare de la ieșirea din sensul giratoriu pe direcția Albota.

Acţiunea a fost efectuată de către Administraţia Domeniului Public, astăzi, 08.03.2023, conform avizării din Comisia de Circulație din data de 01.02.2023.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Cititor spune:

    Slabuță comisie daca nu intelege nimeni ca nu este normal sa fie trecere de pietoni in sens giratoriu!! Se blocheaza sensul!! Oare toti sunt duși??

  • Cris spune:

    De principiu ,ce comisie trebuie ca unui primar/angajat responsabil cu traficul să-i vina ideea sa reglementeze trecerile de pietoni din zonele cu acces scolar(pt binele copiilor și șoferilor deopotrivă).Adică să instaleze semafoare cu buton pt că e o vânzoleală timp de aprox 15 min (la orele când ies și intră copii la ore) și în pauze, de nu mai trece nici o mașină …
    Și pt acești domni așa competenți de la comisia asta :am văzut și eu semaforul de la intrarea aleea Spitalului in Bd N.Balcescu din Găvana.De râsul curcilor…Adică ai obligatoriu la dreapta pe coborare ,ai semafor intermitent pe verde dar și semafor obișnuit cu 3 culori.Pai pe care să-l respecte bai soferii ?Ori așteaptă după verde la semaforul principal ori se baga când se poate având mereu verde intermitent la semaforul mic?Ori așa,ori așa pot să-și ia amenzi și chiar sa provoace accidente…Capete de creta !(bine plătite ,sunt convins).Daca tot vreți să faceți vânzare la firmele voastre din domeniu,nu sunt oare destule locuri nesemnalizate coresp în orașul ăsta ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3