930×122 CAPRA 5

filarmonica pitesti

Pitești. Nou! Concert Live și Online de Revelion

Filarmonica Pitești lansează o platformă prin care le va oferi melomanilor din județul Argeș, dar și din întreaga țară posibilitatea de a urmări online evenimentele sale.

Citiți și: Program Ceaikovski și Brahms, la Filarmonica Pitești

Primul eveniment transmis Live va fi Concertul Extraordinar susținut de Anul Nou, pe data de 31.12.2022, după cum urmează:

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

Citiți și: Super CONCERT în Pitești! O trupă de NEEGALAT vine!

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești

Piața Primăriei Pitești / 19.00h

Dirijor / Constantin Grigore

Soprană / Ana Cebotari

Tenor / Vlad Miriță

DACIKA

CONCERT SIMFONIC EXTRAORDINAR

Piața Primăriei Pitești / 20.30h

Mihai Toma / compozitor, sintetizatoare, instrumente de suflat.

Diana Jipa / vioară

Stefan Doniga / pian

Oana Șerban / soprană

Dan Incrosnatu / percuție

Momentan platforma va fi gratuită pentru toate categoriile. Ulterior, doritorii pot alege să se aboneze pentru cel puțin o lună și vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau Live. Cei care dețin abonamente fizice vor putea activa în platformă și abonamentul virtual cu acces nelimitat pe aceeași perioadă de valabilitate cu cea a abonamentului fizic.

Filarmonica Pitești dorește să fie în pas cu vremurile actuale și lansează astăzi platforma Scena Virtuală, prin care toți cei interesați ne pot urmări activitatea și online. Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală și credem că această variantă va fi una complementară. Vom promova platforma mai ales în rândul instituțiilor de învățământ din județ și ne propunem ca până la finalul lunii februarie 2023, toate școlile din județ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre. Principalul ei scop este acela de awareness. De asemenea, cei care sunt deja abonații noștri vor putea avea și ei acces online. Urmează să transmitem Live Concertul de Anul Nou. Va fi primul nostru eveniment Live și sperăm ca el să îi încânte pe români în noaptea de Revelion“, a declarat Managerul Filarmonicii Pitești, Gabriel Niță.

Platforma se poate găsi la adresa: video.filarmonica-pitesti.ro

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA