New Profesional Consult 930 x 122

strada egalității

Pitești: O stradă intens circulată va fi reabilitată cu peste 400.000 €

În ședința lunară a Consiliului Local Pitești, care va avea loc joi, 14 iulie, la punctul 7 pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre „privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții Reabilitare strada Egalității”.

Citiți și: Pitești. Accident grav în Centru. Un copil a ajuns la spital

Cheltuielile necesare pentru reabilitarea străzii Egalității se ridică la suma de 2.076.715,00 lei, inclusiv T.V.A., adică aproximativ 415.343 € (la un curs de 1 euro = 5 lei).

Finanțarea obiectivului se va face din sume alocate de la bugetul local.

Citiți și: ACUM: AVARIE ÎN CENTRU

În lucrările de reabilitare sunt prevăzute și înlocuirea trotuarelor, adică desfacerea bordurilor existente și înlocuirea acestora cu borduri mai mari din beton.

De asemenea, pentru siguranța circulației în zonă vor fi amplasați stâlpi metalici de protecție trafic pietonal, semnalizare rutieră pe timpul execuției lucrărilor, dar și semnalizare și marcaje rutiere după terminarea lucrărilor de reabilitare.

Întregul proiect de hotărâre, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90