930 x122 grota rece

Pitesti

Pitești. Obligație pentru toți locuitorii orașului!

Pitești. Obligație pentru toți locuitorii orașului!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Păstrarea curățeniei la platformele de colectare nu este o opțiune, ci o obligație! Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

„Adesea, la platformele de colectare a deșeurilor municipale, lângă recipienții destinați acestora, se găsesc, depozitate necontrolat, diverse deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pitești. Obligație pentru toți locuitorii orașului!

Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor municipale, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00.

Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești.

Piteștenii mai pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare.

Următoarea campanie va avea loc în data de 29 septembrie.

Pitești. Obligație pentru toți locuitorii orașului!

Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.”, transmite Salubritate 2000 S.A.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • pe strada sf. vineri 48 in spatele magazinului Prima ,unde sunt containere de gunoi infecte si o mizerie infernala in jurul lor ,se depoziteaza ,si materiale de constructie ,mobilier uzat ,obiecte sanitare ,saci cu moluz . Asociatia de locatari ai blocului efi2 a facut sesizare si la primarie ,si la salubritate dar nu sa luat in seama . Trebuia o camera de luat vederi pentru a se vedea ca vin masini din alte zone si depoziteaza tot felul de deseuri .Este strict necesar construirea containerelor ingropate asa cum sa facut in Trivale si in alte cartiere .astfel aici va deveni groapa de gunoi a orasului cu sobolani . In aceste conditii daca nu se va rezolva vom face demersuri si la mediu si in media sa se vada adevarata fata a orasului in special in zona centrala si vrem sa spunem ca vrem un oras curat ! .Avem fotografii si vom veni in audienta la primarie ,pentru rezolvarea situatiei destul de grave.

  • Marin spune:

    Alte obligații gen gentea…
    Atâta timp cât piteștenii plătesc salubritatea – iar suma anuală este maricica – ar trebui ca „compania” de salubritate să vină cu utilajele din dotare și să colecteze deșeurile…
    Sunt de acord cu amendarea celor care aruncă gunoiul aiurea – dar pe ăștia nu-i vede primăria și poliția locală – sau pe cei care nu plătesc taxa de salubritate !

  • Edy spune:

    Campaniile de colectare să fie mult mai dese dacă vreți că oamenii să nu mai arunce aiurea la platforme. Oricum platformele unt gândite cu curul, dacă ai 10 lădițe din plastic trebuie sa le faci in cel puțin 3-4 bucăți pe fiecare pentru a putea intra in containerul dedicat. Foarte multi arunca la nimereala și mai ales unde vad deschizătură mai mare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3