930×122 POSADA 5

andrei cătălin călugăru

Pitești. Om-cheie din Primărie, creștere spectaculoasă în mai puțin de o lună

Pitești. Om-cheie din Primărie, creștere colosală de salariu

Citiți și: Vineri, spectacol în centrul Piteștiului!

Andrei Cătălin Călugăru, secretarul general al municipiului Pitești va beneficia de o nouă creștere salarială în nicio lună de zile.

Astfel, după ce la sfârșitul lunii martie, în ședința de Consiliu Local, atât lui cât și celorlalți angajați din cadrul familie ocupaționale „Administrație” le-au fost majorate salariile de bază cu 15 procente, acum, Călugăru va avea parte de o nouă mărire a venitului.

Citiți și: De astăzi încep oficial Zilele Municipiului Pitești!

În ședința ordinară din această lună, de pe 27 aprilie, se va vota un proiect care prevede acest lucru, în urma unor negocieri ale sindicatului și primar. Noul salariu de bază al lui Călugăru ar urma să fie de nici mai mult nici mai puțin de 18.350 de lei.

 

Această majorare vine, potrivit proiectului de hotărâre, ca urmare a publicării în Monitorul Oficial al României în urmă cu câteva zile a legii prin care se stabilește indemnizație brută lunară a viceprimarului la 18.400 de lei (la care se adaugă o majorare de 50% pentru implementarea unor proeicte din fonduri europene nerambursabile. Salariul unui secretar de municipiu nu trebuie să depășească indemnizația viceprimarului.

Precizăm că la data de 31 martie, conform informațiilor oficiale de pe site-ul Primăriei Pitești, salariul de bază brut lunar al secretarului era de 14.375 de lei. Ulterior, de la 1 aprilie, așa cum am precizat, salariile din Primărie și instituțiile subordonate se majorau cu 15 procente. Detalii AICI: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Prin urmare, Călugăru ajungea la un salariu de bază de aproximativ 16.500 de lei. Acum, secretarul general al municipiului Pitești va avea un venit de 18.350 de lei.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Georgică spune:

    Ne mirăm de ce Gentea a crescut taxele și impozitele !

Donaris 570×90