930×122 CAPRA 5

petrochimiștilor

PITEŞTI, ORAŞUL NIMĂNUI! UN STÂLP A CĂZUT ÎN PLINĂ STRADĂ! (VIDEO)

Vântul a bătut destul de tare astăzi în anumite zone din Argeș, iar în Pitești vijelia a provocat căderea unui stâlp pe Bulevardul Petrochimiștilor din Prundu, în dreptul Complexului Comercial Nr.2.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În acest fel, traficul a fost blocat, iar unii cetățeni au încercat să îndepăreze cu forțe proprii stâlpul. În cele din urmă, polițiștii și autoritățile locale au intervenit.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Din fericire, nu era vorba de un stâlp pentru rețele electrice, ci de iluminat public, așa încât riscul producerii de accidente precum electrocutarea a fost limitat. Se impune însă de urgență verificarea acestor stâlpi pe întreg teritoriul Piteștiului, pentru a evita producerea de accidente, la fel cum este nevoie ca și copacii să fie evaluați, deoarece și aceștia pot provoca pagube însemnate dacă sunt puși la pământ de vijelii.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3