New Profesional Consult 930 x 122

lidl

Pitești: Orașul se umple de magazine LIDL! Începe construcția supermarketului șase

Nici nu s-a răcit bine cerneala scursă la inaugurarea supermarket-ului din Trivale că, hop!, un nou proiect al celor de la LIDL apare pe Ordinea de zi a comisiei tehnice şi de urbanism din Primărie.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Este vorba despre al şaselea magazin LIDL (al 5-lea este deja în construcţie, la CNCD – DETALII) care se va face în zona Autogării Sud, pe strada Târgul din Vale.

Dezvoltatorii au venit cu lecţia bine făcută şi au primit undă verde pentru a avansa cu proiectul.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

”Accesul pe teren, intrare-ieşire, carosabil şi pietonal, se va realiza dinspre partea de nord-est din str. Târgul din Vale şi dinspre sud-vest din Tudor Vladimirescu”, este propunerea cu privire la accesul clienţilor în magazin.

În şedinţa Comisiei de sistematizare a circulaţiei rutiere şi pietonale în municipiul Piteşti, propunerea a fost avizată cu următoarele amendamente:

-marcajul rutier de separare a sensurilor de circulaţie de pe carosabilul str. Târgul din Vale va fi trasat cu linie dublă în dreptul centrului comercial;

-aprovizionarea centrului comercial se va face din str. Tudor Vladimirescu.

Vă reamintim că, în luna august a anului trecut, ePitești a scris despre cel de-al șaselea magazin LIDL, care va fi amplasat pe un teren de lângă Autogara Sud. 

La ora actuală funcționează LIDL Războieni, Prundu, Găvana și cel din Trivale, inaugurat în urmă cu mai bine de o săptămână. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: ”Nebunie” la periferie! S-a deschis noul Supermarket LIDL.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90