NOR CURIER 930X122

parcări neregulamentare

    Pitești: Parcarea din Trivale este plină de șoferi „șmecheri”!

    În această după-amiază, Poliția Locală Pitești a acționat în zona Pădurii Trivale, pentru a-i sancționa pe șoferii care staționează neregulamentar.

    Citiți și: Pitești. Șoferii tupeiști din Nord, „arși” de polițiștii locali!

    Polițiștii s-au autosesizat în urma unor fotografii apărute în spațiul online care arătau că mai multe autoturisme sunt parcate neregulamentar, după bunul plac al șoferilor, în zona sediului Direcției Silvice Argeș.

    Citiți și: Interdicția staționării dubelor pe domeniul public, ignorată. Sute de amenzi în doar 3 ore

    În total, opt șoferi au fost amendați.

    Bogdan Aristănțoiu (foto), purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

     

    „Polițiștii locali s-au autosesizat și au acționat în zona respectivă, unde au aplicat un număr de opt sancțiuni contravenționale, pentru oprire neregulamentară.

    Sancțiunea este de 2,3 puncte amendă, un punct de amendă fiind 145 de lei. Facem apel către cetățenii municipiului Pitești să respecte indicatoarele rutiere, evitând astfel situațiile neplăcute.”

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    4 comentarii

    • Adi spune:

      Sesizati va domnilor si la cimitir semnul parcatul interzis e pus degeaba aaa inchideti ochii ca parcarea s a transformat cu plata pt camioane si scoala de soferi .

    • Andrei spune:

      Și la cimitir la stadion faceți ceva in wekend

    • Gheorghe Lazar spune:

      Pe sfanta vineri nu va autosesizati? Pe acolo treceti doar la plimbare?

    • vica spune:

      In Trivale zilnic se parcheaza in zonele interzise , langa semne,pe semne,sub semne…pe pistele de bicicleta.Se intra frecvent cu masinile in zona pietonala.
      Deci nu e o surpriza pentru Politie, iar ce au facut ei ieri cu amenzile trebuie sa faca zilnic daca vor sa schimbe cate ceva in mentalitatea argesanului contemporan.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90