EcoMoto 930×122

controale

Pitești. Paznici de tot râsul: unul beat, altul somnoros

Un paznic a fost prins beat la muncă, în timp ce un altul a fost prins dormind în post. Neregulile au fost depistate în urma unor controale efectuate de polițiștii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii Compartimentului sisteme de securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat patru agenți de securitate care nu respectau consemnul general sau particular al postului ori obligațiile impuse agenților de pază.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Toate cele patru sancțiuni au fost comunicate către Serviciul Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru aplicarea măsurilor legale care se impun, întrucât la două abateri de asemenea natură se aplică măsura complementară a retragerii avizului de pază.

Dintre cei patru agenți de pază sancționați, unul a fost depistat dormind, iar altul a fost depistat în serviciu în timp ce se afla sub influența alcoolului (în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În cele două situații din urmă, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 300 de lei fiecare.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate la societățile comerciale, au fost identificate două situații în care nu a fost solicitată modificarea planului de pază al obiectivului (având ca obiect de activitate club-restaurant și obiectiv industrial), în urma modificărilor aduse numărului de posturi asigurate cu pază umană.

Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform Legii 333/2003, în ambele situații fiind stabilit termen de remediere a deficiențelor.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observatornews.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Alex spune:

    Pai sunt oameni batrani,uni chiar iesiti la pensie..cine draq sa maii lucreze ca paznic pe salariile mizere…sunt de tot rasul.. cand ii vezi pe saracii oameni sunt pusi in anumite locuri mai mult de forma…😶

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3