New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Zilele trecute, două petreceri private au fost sparte de polițiști în Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Este vorba despre o petrecere cu zeci de invitați organizată la un restaurant din Trivale, iar o alta organizată într-un apartament din municipiu.

Participanții, cât și organizatorii au fost sancționați.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„În ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un restaurant din cartierul Trivale, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau 30 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, în noaptea de 26 spre 27 decembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un apartament de pe raza de competență, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorii au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020, fiind aplicate, totodată, și două sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

În ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un restaurant din cartierul Trivale, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau 30 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90