930×122 POSADA 5

amenzi

Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Zilele trecute, două petreceri private au fost sparte de polițiști în Pitești.

Citiți și: Poliția Militară, blindate și camioane, în grabă mare prin Pitești! Video

Este vorba despre o petrecere cu zeci de invitați organizată la un restaurant din Trivale, iar o alta organizată într-un apartament din municipiu.

Participanții, cât și organizatorii au fost sancționați.

Citiți și: Argeș: Polițiștii, jandarmii și pompierii, mobilizați pentru minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

„În ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un restaurant din cartierul Trivale, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau 30 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, în noaptea de 26 spre 27 decembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un apartament de pe raza de competență, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorii au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020, fiind aplicate, totodată, și două sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

În ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au constatat faptul că, într-un restaurant din cartierul Trivale, se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau 30 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3