930×122 CAPRA 5

Pod pe strada Depozitelor

Pitești. Pod nou în oraș!

Proiectul de reabilitare a unei noi rute de intrare în Pitești intră în linie dreaptă.

În ședința lunară a Consiliului Local Pitești, care va avea loc mâine, 29 septembrie, printre punctele aflate pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de investiții, a indicatorilor tehnico-economici actualizați și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov, aprobat pentru finanțare prin programul național ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuială finanțate de la bugetul local pentru realizare obiectivului.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 12.620.970,00 de lei, inclusiv TVA.

Suma finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care cuprinde cheltuieli eligibile, inclusiv TVA, este de 12.270.515,00 lei.

Valoarea finanțată de la bugetul local al Municipiului Pitești este de 350.455,00 lei, inclusiv TVA.

Podul va fi reabilitat din beton prefabricat.

Întregul proiect de Hotărâre, AICI.

Reamintim că, Primăria Municipiului Pitești a depus proiectul la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în luna februarie a acestui an (Subiectul pe larg, AICI: Un pod important, dintr-o zonă intens circulată din Pitești, va fi refăcut), iar la începutul lunii iulie, Guvernul a decis finanțarea proiectului (Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Trei noi proiecte importante: Un pod și două bulevarde vor fi reabilitate).

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Vergil spune:

    Buna ziua d-le Primar,
    Dar un pod nou peste Arges, care sa uneasca orasul cu autostrada cand se va lua serios in consideratie?
    Nimeni nu se gandeste la faptul ca in momentul deschiderii autostrazii Pitesti-Sibiu, traficul pe actualul pod va fi blocat (deja este sufocat)?

  • Dumitru Laurentiu spune:

    Un pod peste Argeș în zona orașului Pitești ar fi util,ar fi util un drum expres pe malul Râului Doamnei să lege autostrada de Mioveni

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90