EcoMoto 930×122

Gentea

Pitești. Trei noi proiecte importante: Un pod și două bulevarde vor fi reabilitate

Succes al administrației din Pitești: Guvernul finanțează proiecte noi în valoare de 5,4 milioane de euro!

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny” a fost finalizată pentru alte șase județe și este publicată pe pagina ministerului.

Este vorba despre județele Arad, Argeș, Brașov, Călărași, Covasna și Tulcea, urmând alocările și pentru restul județelor.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Pentru județul Argeș, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei (aproximativ 55% din cuantumul tuturor solicitărilor).

Eforturile administrației municipiului reședință de județ, Pitești, de elaborare a unor documentații “ca la carte” au fost răsplătite prin finanțarea a două proiecte majore.

Acestea sunt “Reabilitare pod pe strada Depozitelor peste pârâul Bascov” și “Reabilitare infrastructură rutieră: B-dul Frații Golești și strada Nicolae Dobrin”.

Valoarea aprobată pentru primul proiect este de 12.270.515 de lei, iar pentru cel de-al doilea este de
14.960.901,30 de lei.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Natasa Popovici spune:

    Și autobuzele noi când vor ieși pe traseu? Dar cele 99 de statii de autobuz când vor fi gata, ca nu se lucrează pe nicăieri?

  • Popa spune:

    Daca aveți sânge în voi,de jurnaliști adevărați și imparțiali,va rog să veniți și în Intrarea Islazului din Bănănăi pentru a vedea in ce condiții trăim(de evul mediu)fara canalizare din 2014,apa din Cimitirul Prundu este deversată direct pe drumul de pământ dintre proprietăți fara că primarului sa-pese de ceva.

  • FRÎNCU FLORIAN spune:

    1.Poate nu știați, dl primar a confirmat în repetate rînduri că se străduiește ,ca la final de mandat, în PITESTI să nu mai existe drumuri de pămînt.
    2.Doar dacă suntem intenționat răi nu vedem zilnic ,aproape, noutăți edilitare în PITESTI.
    3.Ne deranjează că dl primar face multe, pentru PITESTI ,si locuitorii săi și nu se laudă ?

  • Florin spune:

    Penibil! Conductele de gaze de pe Aleea Stadionului cand vor veni? Sunt contractele incheiate de peste un an si nimic. Este posibil sa nu fie racordate la gaze naturale strazi dintr-un oras in 2022? Bataie de joc si promisiuni! Fotbalul sa traiasca, ca in rest…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3