Donaris 930 x 122

tulburarea liniştii publice

Pitești: Poliția a descins la vila italianului Inquieto!

Timp de două nopți, în noaptea de 22 spre 23 aprilie și în noaptea de 24 spre 25 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au intervenit la vila de lux a afaceristului italian Nicola Inquieto.

Citiți și: Pitești. Locatarii de pe Strada Mare terorizați

Nicola Inquieto este un cunoscut om de afaceri, aflat în prezent în arest în Italia după ce a fost condamnat pentru că spăla banii mafiei în România.

Imobilul, situat pe strada Petre Ispirescu din Piteşti, este închiriat acum în regim hotelier și folosit în special de tineri pentru organizarea petrecerilor private.

Citiți și: REȚINUT PENTRU LOVIRI ŞI TULBURAREA ORDINII PUBLICE

Nopțile trecute, muzica a răsunat în toată zona, vecinii sesizând autoritățile.

Vila este situată în apropierea unui bloc de locuințe, iar locatarii au fost cei care au sunat la 112 din cauza zgomotului puternic.

Polițiștii au aplicat amenzi usturătoare.

IPJ ARGEȘ TRANSMITE

În noaptea de 22 spre 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil din apropierea unui bloc de locuințe era în desfășurare o petrecere, fiind tulburată liniștea publică prin muzică la volum ridicat. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială (dintre care două sancțiuni în valoare totală de 3.500 de lei, aplicate organizatorului).

De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la același imobil era în desfășurare o petrecere, fiind tulburată liniștea publică prin muzică la volum ridicat.

Tot locatarii blocului de locuințe au sesizat autoritățile.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială (dintre care trei sancțiuni în valoare totală de 6.500 de lei, aplicate organizatorului).

Sursă foto: Curierul Zilei

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3