930×122 CAPRA 5

amenzi

Pitești. Poliția Locală a făcut „prăpăd” printre cei care-și lasă mașinile în fața porții

Pitești. Poliția Locală a făcut „prăpăd” printre cei care-și lasă mașinile în fața porții.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

În această dimineață, polițiștii locali au împărțit amenzi pe Strada Câmpului, din municipiul Pitești.

Mai mulți șoferi au fost amendați pentru că și-au parcat mașinile pe trotuar.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Strada Câmpului este situată la ieșirea din municipiu, spre localitatea Drăgășani, după restaurantul Capitol, pe partea dreaptă.

În zonă sunt foarte multe case, iar proprietarii s-au obișnuit să-și lase mașinile fix pe trotuarul din fața porților.

Poliția Locală Pitești s-a autosesizat și a intervenit pe Strada Câmpului în urma apariției în spațiul public a unei filmări realizate de un șofer nemulțumit de situație.

Imaginile filmate de acesta sunt grăitoare și nu au nevoie de prea multe comentarii!

Priviți! ⬇️

 

Din imagini se observă cum, pe o lungime de sute de metri, pe trotuare, în special pe cel din partea dreaptă a șoselei, mașinile stau parcate în șir indian.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale transmite:

Poliția Locală s-a autosesizat și a acționat în această dimineață pe Strada Câmpului, din municipiul Pitești. S-au aplicat șapte sancțiuni contravenționale pentru staționare neregulamentară.

Potrivit legislației, în acest caz amenzile sunt cuprinse între 580 si 725 de lei, plus trei puncte de penalizare. Acțiunile de acest fel vor continua pe toate străzile de oraș!”, încheie purtătorul de cuvânt.

555×222 grota rece

Comentarii

20 de comentarii

  • Andrei spune:

    Poate trec și pe partea cealaltă pe Tancodrom ca e unu are 10 mașini 2 platforme remorci etc

  • Marius spune:

    In loc sa de-a amenzi mai bine sa verifice domnul Gentea cum s-au închis Autorizațiile de construire fără 2 locuri de parcare in curte pt fiecare casa. Renumitele case marca ,Dănescu’ pe 150 mp și cu drumuri de 3-4 M când alții sunt obligați sa lase 7 M. Poate știe primarul ca a fost șeful comisiei de urbanism

  • Maria spune:

    Și după voi ,unde ar putea parca? Cu ce va încurca dacă parchează omul la el in poarta?

  • Andrei spune:

    Draga Maria mașinile se parchează in curte, trotuarul este pt pietoni pt copii care merg la școala pt femeile cu căruț etc. Dacă tu parchezi pe trotuar copii sunt obligați sa meargă pe strada dar trăim in România cea mai necivilizata țara din UE. Când se face dreptate sar prostii

  • Robert spune:

    La el în poartă, este trotuarul meu.
    Greseala poliției este ca face asta foarte rar. Astfel de amenzi trebuie date permanent, chiar si pe arterele principale din oras, acolo unde, in dreptul portilor, permanent cineva este parcat. Astfel, se blocheaza trotuarul iar acei stalpisori pusi la capetele trotuarelor, devin inutili.

  • John spune:

    Mașinile se parchează în propria curte nu pe trotuare sau pe stradă. Trotuarele sunt pentru pietoni. Strada pentru circulația autovehiculelor! Același lucru se întâmplă peste tot unde sunt zone cu case !

  • Gica Contra spune:

    Sa parcheze in curte,trotuarul e domeniu public !

  • Aedrin spune:

    La el în curte, că d’aia are curte!!!

  • Ady spune:

    În curte!!! Ti-ar conveni să mă urc pe mașina ta când încerc merg pe trotuar?

  • Justițiarul spune:

    Sa parcheze în curte, incurca traficul normal!!!! Dacă n ai curte iti vinzi masina dar n o parchezi jumătate pe trotuar, jumătate pe carosabil !

  • Vasile ion spune:

    Operația si pe strada Ștefan cel mare, e plină de masina pe ambele sensuri

  • Cetatean Surprins spune:

    doamna maria, eu pe strada aia ies dintr-o alee, datorita acelor masini nu vad nici in stanga nici in dreapta nimic. ies … la „ghici” si „da doamne sa nu vina careva”. trotuarele sunt pline de masini, pieton poti fi doar pe strada … dupa nenumarate gropi si denivelari trebuie sa ocolesc si masini parcate in poarta cu dosul in drum … dupa mine ai putea parca in curte, sau poti lasa in fata portii, pe proprietatea ta, nu pe spatiul public, un spatiu sa ai destul loc cat sa lasi masini acolo. sunt unii care au portile mai in interior asa, asta se numeste bun simt, si nu parchez unde vreau. daca la bloc nu exista destule parcari, la casa cu „ditamai” curtea … ai, nu toti, dar unii „ai”

  • Cosmin spune:

    La cum arată trotuarele din oras mai bine le desfintam total . Mame cu cărucioarele merg pe strada , pietonii , persoanele cu handicap …. Eu zic că sa fim primul oras din lume care desfinteaza trotuarele si eu mi-aș dori sa desfintam si poliția locală!

  • Gigi spune:

    Eu vreau s-o parchez la ține-n poartă. Ai ceva împotrivă?

  • uncetatean spune:

    @maria..Ești analfabeta? Nu ai înțeles ca parchează pe trotuar?

  • Gancea Viorel ARN spune:

    Amenda cu masina parcata in fata curtii mele este CIUDATA. Plec, vin, ce fac? Deschid poarta mereu? Si, daca diferenta de nivel nu permite sa intre masina in curte, ce fac domnilor?

  • Marius spune:

    Sa se verifice și str. BALOTESTI, haos total și aici.

  • Gheoghe Cristina spune:

    Sa vina si la Geamana,Bradu ,str Primaverii 2 este plina de masini ale proprietarilor de case.Datorita faptului ca vecinii isi tin tot timpul masinile parcate in strada ramane un singur sens liber circulatiei .Ca sa iesi din curte cu masina tot timpul risti sa tie loveasca cineva care trece pe partea circulabila.este inadmisibil sa stai la casa si si ti lasi masinile in drum la poarta ,unii au chiar 2,3,4 masini.

  • Marcel spune:

    Sunt șofer, mașina mi-o parchez în curte chiar dacă peste o oră am de plecat din nou. Nu blochez accesul pietonilor pe trotuar sau a copiilor. Dar, am mulți vecini care nu procedează așa, chiar dacă au spațiu suficient în curte să parcheze mai multe mașini. Dacă aș fi legiuitorul, pentru astfel de abatere aș prevede amenzi foarte mari. Din cauza unor astfel de indivizi, există riscul accidentării copiilor sau altor persoane care sunt obligate să meargă pe șosea. Totodată aș întreba acești șoferi dacă lor le convine să ocolească pietonii sau copii. Dacă copii lor ar fi accidentați din cauza altor șoferi care ii determină să circule pe șosea, cum ar reacționa?

  • Radu Liviu spune:

    Nu trebuie data autorizatie de constructie daca n-ai prevazut macar un loc pe terenul proprietarului dar, inafara curtii, fara gard, adicatelea. Vrei s-o parchezi in curte, cu atat mai bine. N-ai masina, poti sa-l inchiriezi vecinului. N-ai azi, poate ai maine, cresc copii, vinzi casa are urmatorul.
    Ati vazut la americani prin filme, parcheaza in fata casei, garajului, nu in strada.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA