930 x122 grota rece

poliția locală pitești

    Pitești. Poliția Locală, amenzi pe bandă rulantă

    Pitești. Poliția Locală, amenzi pe bandă rulantă

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    Ieri și azi, polițiștii locali din cardul Serviciului Siguranță Rutieră, au desfășurat acțiuni pe străzile Craiovei și Exercițiu, pentru depistarea și sancționarea pietonilor care trec stradă neregulamentar.

    Au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    Traversarea neregulamentară este considerată contravenție încadrată în Clasa I de sancțiuni și se pedepsește cu 2-3 puncte amendă, 145 punctul.

    Pe această cale le reamintim pietonilor că sunt obligați circule pe trotuare, să traverseze stradă doar prin locuri marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului, numai după ce s-au asigurat temeinic și sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.

    Astfel de acțiuni ale polițiștilor locali din Pitești vor continuă și în perioada următoare.

    Nu uitați, ” Viața are întotdeauna prioritate!”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90