Donaris 930 x 122

Pitesti

Pitești: Poliția Locală face curățenie. Mașini ridicate din Centru

În această dimineață, Poliția Locală Pitești a ridicat mașinile parcate necorespunzător în municipiu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Aceștia au acționat în centrul orașului. Agenții au dispus deja ridicarea unei mașini parcate neregulamentar în zona pasajului pietonal Griviței – Institutul de Proiectări Argeș.

Autoturismele sunt ridicate de pe domeniul public prin intermediul Administrației Domeniului Public, care utilizează autospeciale de ridicare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Reamintim că, primăria municipiului Pitești a început ridicarea mașinilor parcate în zone interzise din 1 august, anul trecut. Platformele au intervenit astfel, de atunci, în mai multe cazuri.

Reamintim că, pentru „Staționarea Interzisă”, se aplică clasa a II-a de sancțiuni: 4 – 5 puncte amendă (580 – 725 lei) și aplicarea a 3 puncte de penalizare, iar pentru operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor se percep de la proprietarii sau deținătorii legali ai acestora, persoane fizice sau juridice, următoarele tarife:

a) 300 lei/vehicul, pentru operațiunea de ridicare;

b) 275 lei/vehicul, pentru operațiunea de transport;

c) 60 lei/vehicul/zi, pentru operațiunea de depozitare.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90