Donaris 930 x 122

poliția locală pitești

Pitești. Poliția Locală: GATA! Până astăzi a mers!

Pitești. Poliția Locală, prăpăd printre anumiți posesori de mașini

Citiți și: Schimbările momentului la Poliția Locală! Ce se întâmplă

„Serviciul Siguranță Rutieră împreună cu reprezentanții Administrației Domeniului Public, au eliberat astăzi două locuri de parcare prin ridicarea a două autoturisme abandonate pe domeniul public al municipiului Pitești.

Citiți și: De la 2 la 10 mii de lei! Amenzi la Kaufland pentru parcare pe locurile de handicap!

Menționăm faptul că, aceste autoturisme erau staționate de peste un an, fiind într o stare necorespunzătoare circulației pe drumurile publice.

Aceste activități ale Poliției Locale vor continua și în perioada următoare.

Pe această cale facem apel catre cetățenii municipiului nostru care au astfel de autoturisme în proprietate, (abandonate si staționate pe domeniul public ), să le depoziteze în spații proprii, private, altfel vor fi ridicate.

Vă mulțumim!,” transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Laurentiu Petrache spune:

    In spatele librăriei Eminescu este staționată o autoutilitară ce depășește 3,5t pe un loc de parcare aparținând domeniului public și nimeni nu zice nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3