930×122 CUMPANA 5

apel

Pitești. Poliția Locală, la datorie de “Simfonie”

Pitești. Poliția Locală, la datorie de “Simfonie”

Citiți și: Pitești. Amendat de Locală pentru un gest făcut în fața blocului

Polițiștii locali piteșteni sunt la datorie cu toate efectivele în perioada Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Pitești. Scandalos! Imaginea Poliției Locale, terfelită public

Este vorba despre peste 100 de polițiști de la toate compartimentele.

“Suntem la datorie pentru ca acestă sărbătoare de mare anvergură a orașului nostru să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Facem apel către cetățeni să se bucure în mod civilizat de manifestările cultural-artistice și să apeleze cu încredere, la nevoie, dispeceratul Poliției Locale Pitești la numărul de telefon 0348 911!”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Didu spune:

    Șieuț sunt de-acord ca poliția locală NU TREBUIE SA MAI EXISTE! Trebuie desființată! Polițistul local PITESTI SUNT LUAȚI DE PE STRADA SI INBRACATI.si făcuți la Apelul de seara ! Cei doi politisti locali sunt in timpul serviciului sau la SELFY In timpul programului printre LALELE In Lunca Argesului ! Penibila fotografie cu POLIȚISTA SI POLIȚISTUL LOCALI NICI MINIM UM DE CONDIȚIE FIZICA SI PREGĂTIRE JURITICA NU AU
    Nu mai spun de complectat un Avertisment sau P V Nu sunt in stare o parte dintre ei. Când Suni si ai nevoie de ei in cazul recent petrecut in Pitesti in mijloacele de transport in comun Nu au echipaj !!! Uitării pe unde stau ce fac in timpul serviciului plătiți din banii cetățenilor STAU SI PĂZESC PRIMĂRIA SI TEATRUL AL.DAVILA “PE TIMP DE NOAPTE PE PINAUNTRU!

570 X 90 CUMPANA 3