EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

Pitești: Poliția Locală, reacție cu privire la șoferul teribilist care făcea drifturi

Poliția Locală Pitești reacționează cu privire la evenimentul de seara trecută, petrecut într-o parcarea de lângă Stadionul Nicolae Dobrin.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Mai exact, este vorba despre un șofer, care în căutare de senzații tari a început să facă drifturi, la doar câțiva metri distanță aflându-se un echipaj al Poliției Locale Pitești, care nu a avut nicio reacție. Subiectul pe larg, AICI – Drifturi cu Poliția Locală de față! Agenții nu au reacție!

În legătură cu acest eveniment, ePitești a luat legătura cu putătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), pentru transmiterea unui punct de vedere oficial:

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

„În legătură cu evenimentul de aseară, putem spune că noi avem zona respectivă în itinerariu de patrulare zilnic.

De-a lungul timpului au fost probleme în acea zonă, pentru că oameni ai străzii de multe ori vin acolo și dau foc la diverse obiecte, să se încălzească, fiind o zonă mai retrasă.

Iar strict referitor la ce s-a întâmplat aseară, un agent era în echipaj în acel moment, iar doi erau plecați în patrulare.

Deci, în dubă era un singur agent al Poliției Locale, iar doi erau să verifice dacă cineva a dat cumva foc în zonă, nu erau acolo propriu zis.

Cel care a făcut driftul, a făcut driftul și foarte repede a plecat din zona respectivă. Agentul nostru nu a avut timp să reacționeze. În momentul în care a coborât din mașină, respectivul deja plecase.

Repet, noi avem zona respectivă în itinerariu și patrulăm periodic”. 

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • andrei ion spune:

    Atentie . Sa nu sunati, la politia locala in jurul orelor 19, ca se schimba turele si nu pot interveni timp de 1 ora. Am patit-o saptamana trecuta.

  • Dumitrescu spune:

    Păi să vorbim ca de acum incolo să facă drifturile mai încet, ca să-i vadă și Politia Locala. Ce explicație penibilă, dar n-ai ce să le ceri. Doar desființarea, dar rapid.

  • Cititor spune:

    Hi, hi, hi, ha, ha, ha – colegii erau plecati dupa oamenii străzii
    Un politist in duba nu este in stare sa faca poze, sa noteze numărul de inmatriculare si sa anunte prin statie ce se intampla sau sa solicite inca un echipaj – asta daca se vrea……Domnii in uniforma nu vad nimic (furturi, batai, constructii, mizerie) decat daca sunt trasi de maneca !

  • Cristi spune:

    Asa este ce trebuie nu vad doar stau la pândă în spate la Liceul Miu cu orele ca poate întra cineva pe interzis. Asa își petrec orele de serviciu… Și cu motorul pornit sa nu înghețe. Vai de noi…

  • Gigi spune:

    Asta asa este decât daca sunt trași de mânecă,implicare zero privind ordinea și liniștea publică.. Am sunat pol locala la 01 noaptea ca este muzica si acestia mi au zis ca treb sa cobor cu buletinul ca sa ii dea respectivului amenda..bah !!!

  • Ion Ion spune:

    Rusine sa va fie incompetentilor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90