930×122 CAPRA 5

ipj arges

Pitești: Poliția va fi „demolată!”

În perioada 2020-2025 Inspectoratul General al Poliției Române derulează proiectul ,,Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului în Situații de Urgență”, în cadrul căruia, printre alte clădiri identificate, va fi demolat și reconstruit sediul Poliției Municipiului Pitești, situat în Str. Războieni nr. 3, Pitești, jud. Argeș, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Super eveniment în Lunca Argeșului

„Proiectul, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, are drept scopuri creșterea rezilienței facilităților critice ale Poliției Române de răspuns în situații de urgență și la dezastre, precum și consolidarea capacităților instituționale pentru pregătirea și răspunsul în situații de urgență.

Citiți și: Oamenii de dincolo de uniformă

În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.

În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale, dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime.

Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General al Poliției Române și Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, dar și în format tipărit la sediul Poliției Municipiului Pitești”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache