930 pe 122 COSTACHE

politia arges

Pitești. Polițistă erou! A intrat pe geamul mașinii pentru a salva o femeie inconștientă

Update, ora 14:43, IPJ Argeș transmite: 

„Miercuri, 15 martie a.c., ora 12.30, un apel la 112 anunța faptul că, un autoturism este oprit pe prima bandă de circulație de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, iar conducătoarea auto, o femeie de peste 50 de ani, pare a avea semne vitale, dar este inconștientă.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

La fața locului a fost direcționat un echipaj al Biroului Rutier Pitești, în vederea luării primelor măsuri și fluidizării traficului.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au încercat să pătrundă în autoturism și să comunice cu femeia, până la sosirea echipajelor medicale, însă au observat faptul că portierele autoturismului erau blocate, iar femeia nu reacționa în niciun fel.

Citiți și: Descoperire macabră în Argeș: Un medic renumit găsit mumificat în propria casă

Din fericire, geamul din dreapta față era întredeschis, așa că inspector principal Elena Bădulescu nu a stat pe gânduri și sprijinindu-se de plafonul mașinii a pătruns în interior și a deblocat ușile.

A încercat să comunice cu femeia, însă aceasta nu răspundea stimulilor verbali sau fizici, însă colega noastră nu s-a pierdut cu firea și a imobilizat capul femeii, în același timp continuând să o liniștească verbal, până la sosirea echipajului medical.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.”

Știrea inițială, ora 14:34 – Unei femei i-a venit rău în mașină! O polițistă a intrat pe geam să o salveze!

Un incident șocant s-a petrecut în jurul prânzului pe raza municipiului Pitești.

Unei femei i s-ar făcut rău în timp ce se afla la volan, pe Bulevardul I. C. Brătianu din municipiu.

Incidentul a fost anunțat de martori prin apel la 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, dar și un echipaj de poliție.

Ajunși la fața locului, forțele de intervenție au o găsit o șoferiță în stare de inconștiență la volan.

O polițistă a reușit să pătrundă în interiorul mașinii intrând pe geamul din spate al autoturismului, care ar fi fost între-deschis. Așa s-a putut ajunge la victimă, deschizând mașina. Putem spune fără să exagerăm că, Elena Bădulescu, agenta de la Poliția Rutieră Argeș a fost îngerul salvator al femeii!

Victima, o femei în vârstă de 57 de ani, a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Foto: arhivă/ePitești.ro/descriptiv

 

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90