930×122 CAPRA 5

ordine publică

Pitești. Polițiștii au descins în Parcul Lunca Argeșului

Pitești. Polițiștii au descins în Parcul Lunca Argeșului

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii și jandarmii argeșeni, cu sprijinul celorlalte structuri, au organizat, pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și în cel rural, acțiuni preventiv-reactive, cu efective mărite, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 109 filtre.

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

În zilele de vineri și sâmbătă, au fost legitimate 2.372 de persoane, au fost verificate 1.587 de autoturisme și au fost efectuate 393 de testări cu aparatele etilotest sau cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

Pitești. Polițiștii au descins în Parcul Lunca Argeșului

De asemenea, polițiștii și jandarmi au fost prezenți la manifestările prilejuite de manifestările cultural artistice, unde au desfășurat activități preventive și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente negative.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au fost prezenți în Parcul Lunca Argeșului, unde avut loc concerte și au desfășurat activități de informare și conștientizare a efectelor consumului de substanțe psihoactive asupra sănătății fizice și psihice și a riscurilor consumului de substanțe interzise.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90