NOR CURIER 930X122

bogdan aristănțoiu

Pitești: Prăpăd printre rușii din Bazar!

Pitești: Prăpăd printre rușii din Bazar!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au desfășurat, astăzi 9 septembrie, multiple activități de control al agenților economici ce își desfășoară activitatea pe raza municipiului Pitești.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto) transmite:

Citiți și: Alertă într-un cartier piteștean! Cetățeni în pericol

Astăzi, 09.09.2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au desfășurat multiple activități de control al agenților economici ce își desfășoară activitatea pe raza municipiului Pitești, privind respectarea modului de funcționare, conform legislației în vigoare.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale conform O.G. nr.99/2000, iar unei societăți comerciale i s-a aplicat măsura complementară de suspendare a activității pentru lipsa autorizației de funcționare eliberată de Primăria Municipiului Pitești (cod CAEN 5610,5630).

Totodată, a fost verificat modul de ocupare a domeniului public, fiind aplicată o sancțiune contravențională conform H.C.L. nr.283/2021, în valoare de 2000 de lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

555×222 grota rece

Comentarii

11 comentarii

  • Fritz spune:

    Ruși pe dracu, mai degrabă pakistanezi sau indieni…

  • Anonim spune:

    Ce dracu acțiuni face poliția locală ? Astăzi am fost în piața ceair și vreau să spun că trotuarul de la intrarea în piață este ocupat de tot felul de comercianți și ești nevoit să mergi pe carosabil și după ce ai intrat în zona de legume-fructe unde este și intrarea în hala cu pește , ești bruiat tot timpul de țiganii care strigă țigări , țigări ! Pe aceștia nu îi vede poliția locală ?

  • Muie spune:

    Spuneai tu Fritz din .. de unde esti cocos?

  • Calinescu spune:

    Pai ce să facă și poliția!!!!Aia era problema mare!!! Poliția este tot timpul împotriva oamenilor care fac un mic profit lunar ,iar greii care au afaceri de zeci,sute,milioane de euro și care fura statul din pix și șpagă își văd de treabă …și nu numai poliția,tot ce înseamnă instituție ,pe cei mici ii îngroapă,iar de la cei mari baga la buzunare!!!!STAT de rahat,instituții de rahat,conducători de rahat!!!

  • Manu spune:

    Vai ce actiuni
    Valutiștii din centru nu îi vede
    Cei ce vând țigări
    Rahat

  • Alin spune:

    Acum e mai rău ca în comunism.Atunci,erai obligat,acum nu m-ai e așa,vezi doamne e democrație dar acum ești constrâns,ce, după mine,e același lucru,plus că dacă corupția exista pe atunci,cel puțin,nu o vedeai,acum? Pe față…cei ce au,vreau tot mai mult, nu-i mai satură Dzeu, și cei ce n-au,de pe spatele cărora de’fapt trăiesc corupții, și hoții din țara asta,pe zi ce trece vai mama lor,iar poliția?
    Ca deobicei in țara asta,mereu are treabă cu,, amărâții,, să zic așa,ce abia trăiesc de pe o zi pe alta…asta e Romania Democratică dragii mei.Democratie ați vrut?
    Apoi no,ca in Ardeal, Democrație să fie atunci.

  • Anna spune:

    Tot rușii de vina:)))))))

  • Mandescu spune:

    Poliția locală nu face nimic pentru oraș
    Selectarea gunoiului piețe pline de bișnițari, cerșetori, valutiștii etc. Ei numai pe tocat bani. Săracii se chinuie la Podul Viilor fluieră în toate părțile fără un efect, mai rău încurcă. Nu fac o analiză a intersecției să vadă cum se poate da o soluție de dirijare eficientă. Săracii te uiți la neputința lor cerșind un job și cu caschetele pe bord o aroganță Ieftină

  • Mandescu spune:

    Poliția locală nu face nimic pentru oraș
    Selectarea gunoiului piețe pline de bișnițari, cerșetori, valutiștii etc. Ei numai pe tocat bani. Săracii se chinuie la Podul Viilor fluieră în toate părțile fără un efect, mai rău încurcă. Nu fac o analiză a intersecției să vadă cum se poate da o soluție de dirijare eficientă. Te uiți la neputința lor cerșind un job și cu caschetele pe bord o aroganță Ieftină și acum ce atâtea atribuții pentru ei care nu fac nimic pe nicăieri decât o povarnă pentru bugetul acestui oraș neiubit și împovărat de omizi.

  • Ludu spune:

    Nu sunt ruși, aduc marfa din Republica Moldova. Ei vand acolo de pe vremea lui Ceausescu. Comercianții aceia nu se îmbogățesc prin vânzarea unor nimicuri dar pot trăi. De la cei care vând tigari de contrabandă primesc mită, la fel si de la valutisti care stau la vedere în centrul orașului. Asta presupun din moment ce aceste afaceri se fac la vedere si nu sunt deranjați Aceștia au autorizații de la primărie?

  • Puscasu spune:

    De 32 ani, Poliția Locală îi acoperă pe traficanții de țigări de contrabandă. Când scăpăm de ei. Aștept raspuns.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3