930×122 POSADA 5

bazinul olimpic

Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

Citiți și: Pitești. Schimbare importantă la un mare colegiu!

Consiliul Local al Municipiului Pitești este convocat în ședință ordinară la sfârșitul acestei luni, mai exact pe 31 ianuarie.

Unul dintre proiectele care vor fi supuse votului consilierilor locali face referire la aprobarea unor tarife pentru anumite servicii de agrement.

Citiți și: Pitești. Un tânăr de 19 ani s-a crezut pilot de curse

Concret, se va vota majorarea unor prețuri pentru unele activități ce se desfășoară la Bazinul Olimpic. În același proiect de hotărâre se mai arată și că sunt introduse 3 noi servicii, cum ar fi închiriere culoar (de 25 sau 50 de metri) sau a întregului bazin pentru diferite competiții sportive.

Majorările de preț propuse în proictul de hotărâre sunt:

-intrare Bazin Olimpic adulți: de la 20 de lei/ședință la 30 de lei/ședință;

-abonament intrare Bazin Olimpic adulți: de la 200 de lei/12 ședințe la 300 de lei/12 ședințe;

-acces sală forță Bazin Olimpic (pentru sportivii de performanță) se modifică în acces sală forță Bazin Olimpic, iar tariful crește de la 15 lei/ședință la 20 de lei/ședință;

-abonament sală forță Bazin Olimpic (pentru sportivii de performanță) se modifică în acces sală forță Bazin Olimpic, iar noul preț va fi de 200 de lei/12 ședințe față de 120 de lei/12 ședințe;

De asemenea, crește și tariful pentru închiriere de culoar în Bazinul Olimpic pentru cluburi sportive, de la 10 lei/oră/culoar la 30 de lei/oră/culoar, cu mențiunea că nu mai sunt vizate doar CSM, LPS, CSU, ci și „structurile sportive aflate în subordinea Ministerului Sportului” și Fotbal Club Argeș. Noul tarif va fi valabil și pentru închirierea de culoar în Balonul Presostatic pentru enitățile amintite.

Totodată, conform proiectului, se modifică și „Închiriere culoar în Balonul din Plaja Costache Negri pentru cluburi sportive afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern” cu tariful de 10 lei/oră/culoar în „Închiriere culoar în Balonul Presostatic pentru cluburi sportive afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern”, iar tariful va deveni 50 lei/oră/culoar.

Noile tarife sunt motivate, printre altele, de reabilitarea și modernizarea Bazinului Olimpic, tarifele neactualizate din 2022, creșterea prețurilor la utilități sau diferite servicii (pază, curățenie etc).

Odată aprobat proiectul, tarifele vor fi valabile de la data de 1 februarie 2023.

Foto: Arhivă ePitești/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3