930 pe 122 COSTACHE

cristian gentea

Pitești. Primarul anunță un proiect major pentru o școală mare!

Pitești. Primarul anunță un proiect major pentru o școală mare!

Citiți și: Pitești. Gentea: Mi-am dorit foarte mult un stadion la cele mai înalte standarde!

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că de astăzi, 31 octombrie 2022, încep lucrările de execuție pentru a patra sală de sport școlară finanțată din fonduri nerambursabile.

Este vorba despre obiectivul de investiții „Sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială Nr. 2 – Structură a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, cartier Craiovei”.

Citiți și: Veste bună pentru locuitorii unui mare cartier din Pitești

Proiectul este derulat și finanțat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT” al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A., valoarea estimată a investiției fiind de 2.087.541,49 lei fără TVA.

Executantul lucrării este ASOCIEREA COLEN IMPEX S.R.L. & TOPALIS ENGINEERING S.R.L., durata de execuție a contractului fiind de 6 luni.

Proiectul tip prezintă aceleași caracteristici ca și în cazul primelor trei, aferente școlilor gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”: sală de sport modernă, cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare!

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Enea spune:

    În fiecare zi un sens unic
    Începem să o luăm razna cu ele. În oraș nu se vede nimic pe nicăieri. Nu avem un investitor nu atragem nimic. mai întreținem câte ceva pe bani grei

  • Cititor spune:

    Atat poate! Sa anunțe! Asta.i limita! 🤣

New Profesional Consult 570×90