930×122 CAPRA 5

creșă

Pitești: Primarul Gentea a semnat! Vești bune pentru părinți!

Pitești: Primarul Gentea a semnat! Vești bune pentru părinți!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Primarul Cristian Gentea a semnat astăzi contractele pentru două creșe, prima cu aproximativ 70 de locuri și cea de-a doua cu 40 de locuri.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Am semnat, în urmă cu puțin timp, împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, ambele contracte de construcție a creșelor tip la Pitești: o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor, și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.

Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!

Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!„, a transmis primarul Cristian Gentea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90