930 pe 122 COSTACHE

creșă

Pitești: Primarul Gentea a semnat! Vești bune pentru părinți!

Pitești: Primarul Gentea a semnat! Vești bune pentru părinți!

Citiți și: Probleme mari în Războieni! Primarul mătură pe jos cu locatarii unui bloc vestit!

Primarul Cristian Gentea a semnat astăzi contractele pentru două creșe, prima cu aproximativ 70 de locuri și cea de-a doua cu 40 de locuri.

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Am semnat, în urmă cu puțin timp, împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, ambele contracte de construcție a creșelor tip la Pitești: o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor, și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.

Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!

Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!„, a transmis primarul Cristian Gentea

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3