930×122 CAPRA 5

fc arges

Pitești. Primarul Gentea, uluit de vicele Tofan în conferința de presă!

Pitești. Primarul Gentea, uluit de vicele Tofan în conferința de presă!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Update, ora 11.25.

În vreme ce Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a spus că își dorește performanță și un joc frumos pentru FC Argeș, în timp ce Marius Croitoru a declarat că își dorește să repete parcursul bun al lui FC Argeș de anul trecut când s-a intrat în play-off, viceprimarul Gelu Tofan a dat teribil cu bâta în baltă!

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Acesta l-a lăsat mască pe primarul Gentea când a spus că, de fapt, FC Argeș își propune să evite retrogradarea! Uluit de spusele vicelui, primarul a dres busuiocul spunând că, de fapt, Gelu Tofan „s-a pripit” și că FC Argeș are ca obiectiv intrarea în play-off.

Știrea inițială, ora 11.18

Noul antrenor al lui FC Argeș, prezentat oficial!

Marius Croitoru, noul antrenor al echipei FC Argeș Pitești, a fost prezentat astăzi oficial într-o conferință de presă organizată la Primăria Pitești.

Primarul Cristian Gentea a declarat, cu acest prilej, că îi place jocul ofensiv pe care Marius Croitoru îl imprimă echipelor pe care le antrenează și că speră să vadă acest lucru cât mai rapid și la FC Argeș.

Marius Croitoru îi succede la cârma echipei lui Andrei Prepeliță, cel care ieri și-a reziliat contractul cu FC Argeș pe cale amiabilă.

Aici LIVE conferința de presă ⬇️⬇️⬇️

555 X 222 CAPRA

Comentarii

12 comentarii

  • Alin spune:

    Se vede ca nu mai e jucator :)) S-a cam ingrasat. Sper sa faca treaba buna, sa vedem

  • Andrei spune:

    Are dreptate Tofan e realist nu visează cai verzi pe pereți ca Gentea care își face doar publicitate

  • Anonim spune:

    Pai are dreptate Tofan, acum echipa are -7 in clasamentul adevarului ceea ce o plaseaza pe locul 17, adica direct retrogradabil, nu e nici macar pe loc de baraj. Daca nu recupereaza in deplasare, la final de campionat asta ii e soarta.

  • Șerbănescu spune:

    Sunt probleme multe la echipă,prea mulți jucători lipsiți de valoare și vlagă : Latovlevici,Alceus,Marius Constantin,Calcan,Ișfan… Ăsta din urmă efectiv stă pe teren, mimează jocul.A rămas cu percepția că el e vedetă…Dar nu e deloc așa,am cunoscut la liga 3 jucători mai talentați decât el.

  • Tomy spune:

    Din păcate indisciplină și o oarecare lipsă de respect am observat și la conferința.La un un moment dat s-a blocat clipul și am observat că din prim-planul din care făceau parte 8 persoane (dintre care două doamne),4 erau pe telefon in timp ce d-l Primar îl completa in discurs pe d-l Antrenor.Mie asta mi se pare o dovadă de indisciplină caracteristică noua românilor.Pe premisa fotbalistică ,,blatul trece,leafa merge ” in toate instituțiile doar se face act de prezență,ca și la fotbal de altfel.

  • Eugen spune:

    Acestui primar numai de problemele orașului Pitești nu-i pasa, era bine sa ocupe o poziție în Ministerul sportului, nu edil la un oraș care este „varza”: blocaj trafic, ICA, șantiere începute și abandonate (statia Ghe. Doja) etc..Rușine !!!!!!Consulta-te dle primar și cu cetățenii Piteștiului, ai poate de învățat ceva și de la noi…..

  • Dan spune:

    Dl. primar ar trebui să se ocupe de problemele urbei nu sa schimbe antrenorii la echipă de fotbal. Circulația în Pitești este dată peste cap cu tot felul de semafoare și sensuri giratorii fara rost. Punem interzis să intri din frații Golești in parcarea de la gara că să poluam orașul mai mult ocolind pe la spălătorie să intrăm din Republicii. Care a fost motivul? Spuneți ce realizări mari au făcut psd ul în 32 de ani in Pitești. Guvernările PSD ,PNL și sateliti lor au îngropat tara in datorii (în curând o să intrăm în incapacitate de plată) și spitale nu avem, scoli,crese, autostrăzi, cale ferată nu avem dar avem pensii speciale, avem angajați în administrație turmă cu salarii mari și care nu produc decât stres și probleme contribuabililor.

  • Dan spune:

    Văd că publicați doar ce convine administrației. Fie roata și pătrată tot se învârte cate o data.

  • Cititor spune:

    Bani publici aruncati aiurea!

  • Vulturu spune:

    Dom primar nu aveți alte treburi în municipiu de făcut, cu serviciile din subordine???? Mizeria din cartiere, motociclete brambura cu poluare fonica pe străzi, politia locala și națională doarme??! Pavele și borduri neschimbate. Câini fata stăpân prin parc. Unde ați văzut în lumea civilizata ca un primar de oraș sa facă reclama ptr voturi zi de zi cu presa în conferințe după el. Luați exemplu din orașe civilizate gen Budapesta, Varșovia, Praga, München. Iese primaru acolo? Ce legătură are fotbalul cu politica și banu public ?? Lăsați sa vorbească pe Jean V ,Tudose V ,Stanciu D ,ei oameni de fotbal, nu?? Nici Pendiuc săracu nu amesteca politica cu fotbalu. La Rapid iese primaru de sector?? Puneți oamenii din primărie la munca, ca taxe colectați pt a face reclama.

  • Amiralul spune:

    N-are nicio șansă la play-off, asta e mai mult decât clar, e bine dacă ar putea evita retrogradarea… candidată la baraj e sigur, asta dacă n-o pica direct…

  • Enea spune:

    Patron pe bani publici
    Este mai slab că Ionică
    Orașul e pe ultimul loc el are de fotbal. Nu îți vine să crezi cum gândește. Cât o mai rezista acești cetățeni cu neputința și jaful din primărie atâta timp cât nu ne dezvoltăm cu nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90