930 x122 grota rece

craiovei

Pitești. Primarul, nervos: „Jenant!”

Pitești. Primarul, nervos: „Jenant!”

Citiți și: Pitești. Accident grav în Craiovei! Două mașini praf!

Edilul municipiului Pitești s-a hotărât să le dea o lecție publică celor care nu au grijă de oraș. Astfel, nemulțumit fiind de felul în care arată gazonul din zona complexului din cartierul piteștean Craiovei, a postat un mesaj dur pe pagina sa de socializare:

„Nu înțeleg de ce unii dintre piteșteni nu vor, sub nicio formă, să avem un oraș curat, să respecte munca altora care stau în genunchi să monteze rulouri de gazon (care nu costă deloc puțin!) și apoi să le întrețină, pentru a ne bucura cu toții de aspectul îngrijit.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Vă place ce vedeți pe Calea București, Calea Craiovei sau Exercițiu? Și mie! Din păcate, iată cum arată gazonul pe Craiovei, în zona complexului!

Știți cât este până la trecerea de pietoni? 25 metri… Jenant!”, a scris primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

32 de comentarii

  • A.Pantea spune:

    Dl Primar Gentea vorbeste de curatenia orasului,dar nu ia nici o masura cu proprieterul din str Schitului nr 46,care de ani de zile deverseaza apa printr o conducta scoasa prin bordura in strada.
    Ce sa mai intetegem?

  • Andu spune:

    Intr-o țara de analfabeți , hoti, corupți si needucați nu poți face decât sa dai amenzi mari si sa-i pui la munca in folosul comunității. Dar cum facem domn Primar cu terenurile necurățite de proprietari cu impozit mărit la 500% sunt doar povesti. Pe Tancodrom unde locuita dumneavoastră e jale bineînțeles nu pe str dv pe celelalte unde stau fraierii

  • ALGADO spune:

    Dar de vasele alea cu flori de la arena pitesti nu va supăra d-l primar ca din Decembrie de când le-ați pus nu au mai fost ingrijite acum sunt uscate mai ies din când in când câte o persoana de la administrativ la o țigare pe balcon , probabil arunca chiștocul in vase. Va rog să-l informați și pe domnul primar sa fie supărat pa angajați de acolo.

  • Viorel spune:

    Va place aspectul ingrijit? Nu cred, ca daca v ar placea ar trebui sa va placa in toate zonele, nu numai pe Calea Bucuresti unde e la vedere, ci si in zona Sfanta Vineri, Magnolia, Bazar G Lazar; pe acolo stau aruncate toate gunoaiele, nu a vazut un fir de iarba plantata zona aia; dar nah, nu e la vedere

  • Un cetățean spune:

    Cred că pe acolo trece noaptea o haită de câini, care doarme ziua în pădurea Trivale!Sigur așa e….N are cum sa fie oameni!

  • Ionut spune:

    Oare acestui domn I a placut cum a arătat circulația în pitesti când s a desfășurat,,festivalul iernile,, a fost JALE,atunci nu a fost nervos.

  • Meh spune:

    Dar pe Fratii Golesti in zona Mc Donald’s nu puneti niste copaci si gazon ca ne sufocam in betoane, stalpi si esapament?? E la 2 pasi de centru. Taiati o banda din mijloc ca oricum sunt 4, daca pe Exercitiu si pe Calea Bucuresti se poate, aici de ce nu se poate?

  • Marius spune:

    Străzi asftate cand ? Bravo județul Dâmbovița 👍

  • Marius spune:

    ,,,, ASFALTATE,,,,,,

  • Fier Florina spune:

    Domnule Primar aveți calități mult superioare multora și meriți respect pentru tot ceea ce a ți făcut în orașul asta.

  • Mariana Dușa spune:

    Dar pe Bd.Republicii,zona Finanțe, vă place cum arată? Dar trotuarele?
    Mie nu!

  • Bogdan spune:

    Mai pune doua semafoare si o sa vezi ca va fi ok.

  • B. spune:

    Este vina celor care trasează alei pe unde vor ei, nu pe unde este interesul beneficiarului cetățean să treacă. Oriunde se va forma o potecă aceasta trebuie să fie transformată în alee, nu invers. Nu veți obliga omul să aleagă pentru el ce e mai greu!

  • Anonim spune:

    Știți cum a fost atitudinea primarului despre gazonul din Craiovei? Vorbim sa n-adormin!!

  • Liliana spune:

    In zona casa cărții pe trotuarul circular dintre calea craiovei și republicii există o pertiune ca nu a fost asfaltată de pe vremea lui ceausescu. Când ieși spre stația de autobuz dai cu capul intr un tei. Am copil cu cărucior și trebuie să ies pe carosabil

    In jurul casei sindicatelor au fost tăiați mai mulți arbori tu ia și nu s a plantat nimic. Poate inginerii de la soft gandesc o reamenajare a acelui spatiu verde de la cada sindicatelor

  • Mimi spune:

    Nu mai vorbesc de părinții care își țin copii să-și facă nevoile in spațiul verde de lângă parcuri, aruncă chiștoace aiurea,coji de semințe pe unde nu te aștepți…

  • Enea Adrian spune:

    La toată jealea din oraș și la nimicul care se face ce mai contează. Primarul vede ce facem noi dar cu sifonaria FC Argeș nu zice nimic. Acolo e bătaia de joc a banului.

  • Nicolescu Iuan spune:

    Da e frumos orasul..ca un pom de craciun! Plin de semafoare! Calea Bucuresti? …aici e culmea nesimțirii …sunt cca. 30 de semafoare ! Nu va e rusine cu spalarea asta de bani?

  • Radu spune:

    Domnule primar ar trebui să fiți NERVOS pe neputința dvs de a administra un oraș ca Piteștiul…dar nu ma miră nimic la „domnia voastră” care răspundeți la petițiile cetățenilor după 6 luni iar de soluționat nici nu mai vorbesc ca au trecut 3 ani și încă îmi mai solicitați documente. Halal administrație conduceți!!! Însă aveți mare grijă ca sosesc cu pași repezi alegerile iar echipa de fotbal retrogradează și nu o sa mai aveți susținători la alegeri !

  • Coanda spune:

    Da,d le primar de ce ne ati scos gardul viu si a ti pus o manuta de panselute in loc ?
    Fier Florina ai gresit platforma.
    Nimeni nu linge nimic aici.

  • Cosmin spune:

    Mai merg câteva semafoare,dar străzile sunt praf mai ales în Găvana zici că mergem pe câmp și acolo se merge mai bine sa mai facă drumurile 👎

  • Theodor spune:

    Am obosit sa tot repet,de șleatca asta a PSD-ului ,in acest județ,nu o să scăpăm niciodata.Ca sa se schimbe ceva,trebuie sa dispara inca 2 generatii.Iar generatiei tinere nu-i pasă.Stiu pensionari care isi pun cravata in ziua votului.Astia voteaza,”ca le da”.Iar cei tineri nu voteaza,nu-i intereseaza.Am intrat odata pe FB cu nenea Gentea,l-am intrebat ce poate face o familie tanara in acest oras de provincie in weekend.Mi-a raspuns ca trebuia sa ma duc la filarmonica sau la teatru,ca el a invitat oameni de seama….La teatru era celebra piesa”cum am dresat un melc pe sânii tai”.Iar la filarmonica era ceva cu pițicato ma non tropo.Parca si vad pe fata mea de 15 ani cum intelege ea si debordeaza de cultura.Nu tu activitati culturale,nu tu divertisnent stradal,nu tu activitati sportive….Apropo de asta,mare arena de sport am construit ,de fapt ei,fara locuri de parcare.Tot ei faceau apel la cetatenii acestui orășel de provincie sa dam dovada de civilizatie si sa parcam in alta parte.Mi-e scarba…Triste vremuri traim….

  • Georgică spune:

    Nea Cristi , str Eremia Grigorescu îti place cum arată ? Dacă nu știi te invit să dai o tură să vezi cu ochii matale ! Ce zici dacă Doamne ferește mai prinzi un mandat , desființezi semafoarele alea puse fără rost ?

  • Oktavijan spune:

    Amenzii pe loc domnul Primar.. În Germania nu sufla nimeni…… Imediat amenzi. Nu au bani 30 de zile munca obligatoriu.. Polizai vine după el acasă și l ia din pat îl duce la treaba.

  • Marin spune:

    Dar pe Calea București pe care o tot lăudați zona dintre blocurile 28,29,30 sunteți mândru de paradisul pe care l-ați facut oamenilor străzii? Acolo dorm pe acele banci ziua anamiaza mare cu peturile de bere si chistoacele de tigari aruncate peste tot( apropos politia locala este ocupata cu amendarea unei mămăici care vinde o legatura de patrunjel). Acolo era odata spatiu verde,tei care te imbatau de parfum. Acum in aer mai pluteste doar miros de urina si gunoi din pubelele ce deservesc si pe cei de la piată. Dar e frumos pe Calea Bucuresti….pe afară. ” Jenant” dle primar

  • Marin spune:

    La Podul Viilor de ce nu puneți semafoare din metru in metru cum ați pus in tot orasul? Ati mers vreodata in orele de vârf in acea zonă să vedeți nebunia de circulație din zonă? Nu mai aveți bani pentru o semaforizare inteligentă în acea zonă care să descongestioneze traficul nebun din orele de vârf in mod expres?

  • Gicuțu spune:

    Ehei măi dragă, pe vremea mea acolo se găsea o trecere de pietoni cu semafor.

  • Mindreci Liliana Marinela spune:

    D -le Primar.Imi place că afirmati că va place curățenia .Minunat.As dori sa o luați la pas prin cartierul Găvana 3,să vedeți situația străzilor colaterale ,unde sunt zone de case și să îmi dați și mie un răspuns ,daca va place aspectul și dacă v-ar conveni să locuiți în acea zonă, mai ales că fiecare locatar a lăsat din proprietatea lui terenul aferent acestor cai de acces.Eu personali am făcut o sesizare in acest sens și lucrurile sunt la fel..Am solicitat să se amplaseze treceri pietonale ,mai ales că pe unele dintre ele este un trafic infernal.Tot ce se face in acest oraș nu este verificat de nimeni deșii consilierii teritoriali aveau într-o vreme această obligație. Cred că trimiterea dinsilor pe teren ar fi una din soluțiile că problemele comunității să fie rezolvate.Spor la treabă!!!.

  • Gicu spune:

    De semafoarele din Craiovei nu este nervos,ca sunt din 10 in 10 metrii.

  • Enea spune:

    Bine că banii de la FC Argeș nu vă enervează. dați pe o parte și se întoarce pe alta. Ați căpușat bugetul local. Vă alimentați ca din banii voștri. Nu știți să faceți nimic util. Rușine

  • Geo spune:

    Pitestiul.esse un oraș al betoanelor, jocurilor de noroc , farmacii și pompe funebre. Dezvoltarea orașului este haotică iar Planul de Urbanism General este în facere de 10 ani. Pe bdul Frații Golesti sunt cele mai multe betoane, a fost desființat parcul și puținul spațiu verde. Gunoiul se cere a fi selectat dar este incrcat în aceiași masina de gunoi. Sunt niște nerusinati, corupți și imbuibati.

  • Dan spune:

    Un primar care asfaltează o stradă fără să asigure utilitățile (apa canal) este deranjat de….. Se consideră că este ales sa fie mare șef, nu să servească contribuabili care de fapt îi plătesc salariul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90