930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 S.A

Pitești. Problema s-a rezolvat! Apă Canal face anunțul, ACUM

Atenție! Avarie în Pitești, în zona Dedeman!

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Update, 10 ianuarie 2023, ora 20.45.

„Situația s-a remediat!”

Citiți și: Atenție! Pregătiți-vă, se oprește apa!

Societatea Apă Canal anunță că a remediat avaria și acum situația a revenit la normal, abonații din zona Dedeman având apă! „Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, mai transmit reprezentanții societății sus menționate.

Update. 10 ianuarie 2023, ora 19.00

Societatea Apă Canal 2000 SA anunță că din cauza unor evenimente neprevăzute, avaria mai poate dura aproximativ 3 ore. Totodată, instituția își cere scuze abonaților din această zonă pentru disconfortul creat și asigură că depune toate eforturile pentru a rezolva acest inconvenient.

Știrea inițială, 09 ianuarie, ora 21.00

Utilizatorii de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din zona Dedeman, nu au la această oră apă la robinete.

Motivul îl reprezintă o avarie apărută în rețeaua de distribuție, avarie ce a survenit în urmă cu 2 zile, pe 7 ianuarie.

ePitești a luat legătura cu reprezentanții Apă Canal 2000 S.A. Potrivit reprezentanților societății, în cursul zilei de mâine ar urma să fie reluată furnizarea apei.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90