930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

Pitești. Profesori și elevi de la „Brătianu”, acțiune cum nu s-a mai văzut!

Astăzi, voluntari din întreaga țară participă la acțiuni dedicate Zilei Mondiale a Curățeniei. Și piteștenii s-au implicat!

Citiți și: Amplă acţiune de ecologizare în Mioveni

Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă, nu mai puțin de zece cadre didactice și 130 de elevi de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” au participat astăzi la acțiunea de ecologizare „Let’s do it, Romania!”.

Citiți și: Piteşti: Fostă elevă la „Brătianu”, moarte fulgerătoare la 23 de ani

Voluntarii au mers în mai multe zone din Pitești: Rahovei-Banat, pe strada Negru Vodă (în apropierea Spitalului Militar), în Centru, Expo Parc și zona Ceair.

„Cel mai des gunoi găsit pe toate străzile, ca acum 3 ani când am mai fost, este mucul de țigară”, declară pentru ePitești Alina Turcescu, profesor coordonator.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Syncopat spune:

    Laudati un Colegiu, parca ar fi OZN. Majoritatea scolilor, liceelor si colegiilor au organizat aceste activitati. Ce nu s-a mai vazut in aceasta stire? Si ce e asa extraordinar? Ca au „curatat” zone pe unde oricum trec serviciile de salubritate? Era extraordinar daca ii vedeam pe potecile din Trivale, pe marginea soselelor. Dar, de, e namol, e departe…. Va citesc de foarte mult timp, dar in ultimul an ati scazut drastic in calitatea informatiilor. Pacat.

  • Pitestean spune:

    Au laudat un Colegiu care a pus orasul nostru in top 6 cele mai bune specializari ale unei institutii de invatamant din tara. Au laudat un Colegiu care formeaza olimpici nationali si internationali. Au aratat ca acesti elevi, care sunt premianti d.p.d.v academic, fac performante si in acte de voluntariat… sa va fie rusine ca va ofensati cand sunt laudate faptele bune ale unor elevi. Daca se intampla ceva de rau cu Bratianu cred ca va bucurati.

SMART KIDS 570×90