930×122 CAPRA 5

dube

Pitești: Proprietarii de dube, amendați din nou de polițiștii locali

Polițiștii locali continuă acțiunile nocturne în care sunt vizați cei care își parchează mașinile de mare tonaj, pe domeniul public al municipiului Pitești.

Citiți și: Pitești: ”Alimentara” de pe trotuar, desființată de polițiștii locali

Conform HCL 60/ 2006, acest lucru este interzis, sancțiunile fiind de la 600 lei până la 1200 lei pentru persoanele juridice și de la 500 lei până la 1000 lei pentru persoanele fizice.

Citiți și: Revoltător! Femeie în scaun cu rotile, lăsată fără mașină de Poliție

Numai în ultima lună, polițiștii locali din Pitești au acordat 63 de sancțiuni.

Cei care dețin autovehicule de mare tonaj trebuie să respecte legislația în vigoare și să folosească parcarea de la stadion sau domeniul privat pentru a evita sancțiunile contravenționale.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • florinalex spune:

    este corect ca un om detinator de autoutilitara sa plateasca amenda iar un proprietar de 5 tigai, nu? ala cu 5 castroane in bulevard n-are stres. iar daca vasnicii nostri politisti sunt porniti pe a face dreptate, sa inceapa cu cazanele de pe trotoare, spatii verzi, intersectii si alte zone, si apoi sa vina la ceilalti.

  • Adi spune:

    Parcarile pietelor sunt ocupate pe post de tejghea se vinde direct din masina sau e direct magazie pf vanzari la negru. zona cimitir devine parcare dar nimeni nu e amendat masini pe trotuar nimeni amendat parcari cu fundul in strada nimeni amendat parcari in curbe nimeni amendat ….etc

  • Edelin spune:

    În parcarea de la gara au ajuns polițiști? E marfa multă acolo

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90