New Profesional Consult 930 x 122

bloc G1

Pitești/Războieni: A aruncat gunoiul de la etajul 2, fix pe o mașină parcată

Chiriașii blocului G1 din cartierul piteștean Războieni nu se învață minte și continuă să comită aceleași fapte lipsite de bun simț și anume, aruncarea gunoiului pe geam.

Citiți și: Chiriași de la blocul G1, prinși aruncând pet-uri și sticle de bere de la balcon

Și în această dimineață, în jurul orei 8:00, un chiriaș, în vârstă de 73 de ani, a aruncat resturi menajere de la etajul 2 al blocului G1, pe o mașină parcata chiar în fata blocului.

Acesta a fost surprins în fapt de un echipaj al Politiei Locale din cadrul Biroului Ordine Publica și sancționat cu suma de 1000 de lei.

Vă reamintim că, problemele cu locatarii blocului G1 din cartierul Războieni sunt unele vechi, de aceea din luna martie a anului 2021 zona este supravegheată video, tocmai pentru a împiedica chiriașii să mai comită astfel de gesturi.

Chiar și așa oamenii nu s-au învățat minte, astfel de episoade apărând și în prezent. O familie a riscat să fie și evacuată după ce a sfidat în repetate rânduri regulile și a aruncat gunoiul pe geam.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3